Monarhia britanică are nevoie de el acum, mai mult ca oricând! Va profita Harry de această oportunitate?

26 martie, 2024

Cei doi duci de Sussex ar putea reveni asupra deciziei de întoarcere în Anglia natală a Prințului Harry. Cât este de plauzibil acest scenariu?

harry si meghan jpg

Monarhia britanică se află într-un impas fără precedent! Trei membri regali și Regina Camilla țin greul îndatoririlor regale, în condițiile în care Prinții de Wales se concentrează pe tratamentul lui Kate Middleton, iar regele se află și el sub tratament anticanceros.

Regina, Ducii de Edinburgh și Prințesa Anne se străduiesc din răsputeri să compenseze lipsa acestor regali importanți. Pe fondul acestei crize fără precedent, din ce în ce mai mulți experți regali lansează teoria că fix această criză ar putea fi șansa unică și neașteptată a fiului rătăcitor să se întoarcă acasă.

O ocazie irepetabilă. În vremuri de restriște, familia se unește și uită divergențele din trecut.

Ducii de Sussex au transmis de îndată gândurile lor bune de însănătoșire Prințesei de Wales, la scurt timp după ce Kate a ieșit public cu halucinanta mărturisire.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi discutat deja despre revenirea lor în calitate de membri ai familiei regale, pe fondul crizei recente în care se află monarhia încă de la începutul anului. Cuplul, care locuiește în prezent în Montecito, California, a demisionat din calitatea de membri ai familiei regale în 2020 și locuiește acolo cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Au plecat când monarhia era solidă, când încă trăiau Regina Elisabeta și Prințul Philip și s-ar întoarce într-un context dezolant și trist. Carisma lor însă ar putea resuscita familia regală britanică. Este aceasta o opțiune pentru monarhul britanic?

Se spune că ducele și ducesa de Sussex au vorbit deja despre o potențială revenire la îndatoririle regale după știrea șoc că atât regele Charles, cât și Kate Middleton, prințesa de Wales, urmează tratament pentru cancer.

Se spune că perechea ar lua în considerare să se întoarcă în Marea Britanie pentru a-și asuma îndatoririle regale „în propriile lor condiții”, dar șansele ca acest lucru să se întâmple rămân mici, potrivit expertului regal Tom Quinn.

Surse de la Palat au declarat anterior că Ducii nu vor fi invitați înapoi și că este puțin probabil să revină ca membri activi seniori. Se schimbă oare situația în noile condiții? Când Kate este nevoită să se concentreze pe refacerea sa, din punct de vedere al sănătății?

Din partea lor, lucrurile par mai clare. Când a aflat de cancerul tatălui, Harry a aterizat de urgență la Londra. Fanii regali așteaptă cu sufletul la gură o deblocare a situației familiale complicate. Ce-i drept, mulți dintre cei implicați vor trebui să renunțe la orgolii. Oare sunt șanse?

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg