Monarhul e dat de gol! Regele Charles muncește toată ziua, apoi "dispare" până la 4 dimineața făcând asta

3 ianuarie, 2024

Sophie Winkleman, care s-a căsătorit cu lordul Frederick Windsor, a făcut dezvăluiri neașteptate despre Regele Charles!

regele charles getty jpg

Soția lordului Frederick Windsor, fiul vărului reginei Elisabeta, prințul Michael de Kent, s-a destăinuit despre relațiile sale cu membrii familiei regale, într-un interviu exclusiv pentru publicația Tatler. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din Two and a Half Men și, cel mai recent, Wonka, a dezvăluit că este "foarte bună prietenă cu toți".

"Este un lucru foarte simplu, în spatele camerei de filmat sunt oameni foarte amuzanți, inteligenți și amabili", a declarat Sophie, care are 43 de ani. Ea a împărtășit câte ceva despre relația ei specială cu Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și a dezvăluit că etica lui de muncă nu cunoaște limite.

Regele Charles "este un prieten foarte drag. Petrec însă prea puțin timp cu el", a spus Sophie. "Vedeți cum muncește toată ziua, ia o cină rapidă și apoi dispare până pe la 4 dimineața pentru a scrie scrisori. Îi pasă de atât de multe lucruri și vine cu soluții geniale". 

De asemenea, Sophie a numit-o pe Sophie, Ducesa de Edinburgh, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, Zara Tindall, Prințesa Anne, Sarah Ferguson și Sarah Chatto printre cei apropiați. Ea a adăugat că, deși îi "iubește" pe Prințul William și Kate Middleton, sunt foarte ocupați și nu locuiesc în Londra, așa că nu îi văde prea mult.

Sophie, Lordul Frederick și cele două fiice ale lor au participat recent la concertul de colinde de Crăciun al Prințesei Kate Middleton la Westminster Abbey, susținând-o pe Prințesa de Wales în cel de-al treilea an în care găzduiește evenimentul de sărbători. Maud, fiica cea mare a cuplului, obișnuia să meargă la aceeași școală cu copiii prințului William și ai prințesei Kate înainte ca familia Wales să se mute la Windsor.

Frederick Windsor Sophie și copiii jpg

Pentru Sophie - sau Lady Frederick Windsor, așa cum este numită oficial - legăturile strânse cu socrii ei au devenit extrem de importante după ce, în noiembrie 2017, un accident de mașină i-a pus viața în pericol. Bucătarul lui Charles, care a devenit între timp rege, a furnizat familiei sale două mese pe zi timp de luni de zile, ceea ce Sophie spune că a fost "salvator, căci nu trebuia să îmi fac griji". Totodată, Prințul William i-a cerut colegului său de la ambulanța aeriană care a transportat-o să "aibă grijă de ea", iar soția Prințului Edward, Sophie, a vizitat-o la spital.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Beatrice și Eugenie, Profimedia jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg