Morbid! Ce trebuie să pună mereu în valiză Kate Middleton atunci când pleacă din Marea Britanie

14 ianuarie, 2024

De-a lungul timpului, Kate Middleton a efectuat o serie de turnee în străinătate, în calitate de soție a Prințului William, dar de fiecare dată când își face bagajul trebuie să se asigure că este pregătită pentru ce e mai rău.

Kate Middleton jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, este o regină a stilului. Tot ceea ce poartă se vinde în câteva ore, așadar ea a avut un impact semnificativ asupra vânzărilor de modă, efect supranumit "efectul Kate". Ținutele pe care le alege în timpul turneelor sale atrag foarte mult atenția, iar Kate Middleton este cunoscută pentru faptul că se gândește foarte mult la alegerea hainelor, aducând adesea un omagiu națiunii gazdă prin intermediul culorilor sau susținând designerii din regiunea locală, scrie Mirror

Dar există o ținută pe care Prințesa Kate Middleton trebuie să o pună mereu în valiză, dar să sperăm că nu va trebui să o folosească niciodată. Protocolul regal spune că membrii Familiei Regale trebuie să ia cu ei o ținută neagră atunci când pleacă într-un turneu regal, în cazul nefericit în care cineva decedează în timp ce se află în străinătate.

Membrii Familiei Regale sunt așteptați să poarte toți negru atunci când sunt în doliu, în semn de respect. Cel mai recent exemplu de intrare în vigoare a acestei reguli a fost în 1992, când tatăl Prințesei Diana, Lord Spencer, a murit. La momentul respectiv, aceasta era plecată într-o vacanță la schi cu Charles . Aceștia s-au întors rapid în Marea Britanie și au fost fotografiați amândoi îmbrăcați în ținute complet negre.

Este deja celebru faptul că regretata Regină Elisabeta a II-a se afla în Kenya, într-un safari cu prințul Philip, atunci când propriul ei tată, regele George al VI-lea, a murit în 1952. Prințesa de atunci, în vârstă de doar 25 de ani, nu avea o rochie de doliu și, ca urmare, nu i s-a permis să fie fotografiată până când nu i s-a adus o ținută potrivită.

La moartea Reginei Elisabeta, în septembrie 2022, au intrat în vigoare o serie de protocoale, noul rege Charles declarând o perioadă de doliu regal până la șapte zile după funeraliile reginei, care au avut loc la 19 septembrie, la 11 zile după ce aceasta a murit la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, pe 8 septembrie. Doliul regal trebuie să fie respectat de membrii Familiei Regale, de personalul Casei Regale și de reprezentanții Casei Regale aflați în misiuni oficiale, împreună cu trupele angajate în misiuni ceremoniale.

Drapelele de la reședințele regale au fluturat, de asemenea, la jumătate de catarg și au rămas așa până la ora 8:00 în dimineața de după ultima zi de doliu regal. De asemenea, un salut regal a fost tras în Hyde Park de către Trupa Regală de Artilerie Călare a Regelui și la Turnul Londrei de către Honourable Artillery Company. S-a tras câte un foc de armă pentru fiecare an de viață al reginei.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg