Moștenitoarea tronului Olandei, Prințesa Amalia, critici nemiloase pe internet din cauza greutății

8 februarie, 2023

Prințesa Amalia a Olandei, o adolescentă în vârstă de 19 ani, a fost ținta criticilor pe internet din cauza greutății sale.

Prințesa Amalia este moștenitoarea tronului olandez și se află în prezent în turneu în Insulele Caraibe olandeze împreună cu părinții ei, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima.

Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg

Din păcate pentru moștenitoarea tronului, expunerea intensă de care a avut parte a venit la pachet cu insulte și critici din partea internauților, din cauza kilogramelor în plus pe care aceasta le-a acumulat.

Prințesa nu a vorbit niciodată deschis despre problema ei de greutate, dar a mărturisit într-un interviu că merge frecvent la un terapeut din cauza răutăților online de care are parte.

„Uneori devine prea mult pentru mine și atunci vorbesc cu cineva. Toată lumea vorbește despre mâncare sănătoasă și sport. Și asta e important. Dar sănătatea mintală este la fel de importantă”, a spus prințesa olandeză.

"Amalia are nevoie de ajutor, celelalte două surori mai mici ale ei sunt mai frumoase" sau "Ar trebui să fie interzisă livrarea de fast-food la palatul olandez" sunt doar două astfel de comentarii legate de greutatea moștenitoarea tronului din Țările de Jos, afișată în turneul regal din Caraibe.

Femeile din această familie au fost întotdeauna mai mari decât bărbații! Aceasta este o țară cu cele mai frumoase fete din lume, iar lor nu le pasă, a fost o altă reacție a unui internaut.

Amalia este o fată drăguță care se îmbracă ca majoritatea fetelor de vârsta ei. Dar acestea nu sunt ținute adecvate pentru evenimente publice regale. Fotografiile o fac să pară inutil de mare. Cineva trebuie să-i dea un sfat cu privire la garderoba ei, consideră un alt fan regal.

Prinţesa are două surori mai mici, Prinţesa Alexia, de 17 ani, şi Prinţesa Ariane, de 15, iar tatăl ei a devenit Regele Olandei în anul 2013, după ce bătrâna Regină Beatrix a abdicat.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg