Moștenitoarea tronului Olandei, Prințesa Amalia, critici nemiloase pe internet din cauza greutății

8 februarie, 2023

Prințesa Amalia a Olandei, o adolescentă în vârstă de 19 ani, a fost ținta criticilor pe internet din cauza greutății sale.

Prințesa Amalia este moștenitoarea tronului olandez și se află în prezent în turneu în Insulele Caraibe olandeze împreună cu părinții ei, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima.

Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg

Din păcate pentru moștenitoarea tronului, expunerea intensă de care a avut parte a venit la pachet cu insulte și critici din partea internauților, din cauza kilogramelor în plus pe care aceasta le-a acumulat.

Prințesa nu a vorbit niciodată deschis despre problema ei de greutate, dar a mărturisit într-un interviu că merge frecvent la un terapeut din cauza răutăților online de care are parte.

„Uneori devine prea mult pentru mine și atunci vorbesc cu cineva. Toată lumea vorbește despre mâncare sănătoasă și sport. Și asta e important. Dar sănătatea mintală este la fel de importantă”, a spus prințesa olandeză.

"Amalia are nevoie de ajutor, celelalte două surori mai mici ale ei sunt mai frumoase" sau "Ar trebui să fie interzisă livrarea de fast-food la palatul olandez" sunt doar două astfel de comentarii legate de greutatea moștenitoarea tronului din Țările de Jos, afișată în turneul regal din Caraibe.

Femeile din această familie au fost întotdeauna mai mari decât bărbații! Aceasta este o țară cu cele mai frumoase fete din lume, iar lor nu le pasă, a fost o altă reacție a unui internaut.

Amalia este o fată drăguță care se îmbracă ca majoritatea fetelor de vârsta ei. Dar acestea nu sunt ținute adecvate pentru evenimente publice regale. Fotografiile o fac să pară inutil de mare. Cineva trebuie să-i dea un sfat cu privire la garderoba ei, consideră un alt fan regal.

Prinţesa are două surori mai mici, Prinţesa Alexia, de 17 ani, şi Prinţesa Ariane, de 15, iar tatăl ei a devenit Regele Olandei în anul 2013, după ce bătrâna Regină Beatrix a abdicat.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg