Moștenitoarea tronului suedez, o domnișoară superbă: Prințesa Estelle a strălucit într-o rochie H&M

15 septembrie, 2023

În vârstă de 11 ani, fiica cea mare a Prințesei Victoria a Suediei a strălucit la o gală organizată, aseară, la Stockholm.

Prințesa Estelle a Suediei a emanat vibrații de prințesă purtând o rochie verde din tul. Rochia fetiței pare să fie aceeași rochie din colecția H&M Conscious pe care mama ei, Victoria, a purtat-o anterior cu diferite ocazii.

Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg

Estelle, care este a doua în ordinea succesiunii la tronului Suediei, și-a completat look-ul de prințesă cu balerini metalici și și-a prins părul într-o coadă de cal, cu o fundă.

Prințesa l-a ținut de mână pe fratele ei mai mic, Prințul Oscar, în vârstă de opt ani, înainte să intre în Palatul Drottningholm pentru un spectacol jubiliar în onoarea bunicului lor, Regele Carl Gustaf al Suediei.

Cel mai longeviv monarh al Suediei sărbătorește anul acesta 50 de ani pe tron. La gala organizată joi seară au fost prezenți membrii familiei regale suedeze, printre care Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Prințesa Madeleine și soțul ei, Christopher O’Neill, dar și invitați regali din străinătate, precum Regina Margrethe a Danemarcei, Prințesa Mary și Prințul Moștenitor Frederik, Regina Anne-Marie a Greciei și Regele Harald și Regina Sonja ai Norvegiei.

La eveniment, prințesa moștenitoare Victoria, în vârstă de 46 de ani, a ieșit în evidență purtând o rochie portocalie voluminoasă, în timp ce sora ei mai mică, Prințesa Madeleine, în vârstă de 41 de ani, a ales o rochie fără bretele, în nuanțe de liliac.

Cumnata Victoriei, Prințesa Sofia, în vârstă de 39 de ani, a ales pentru seara festivă o rochie cu un model mai puțin fericit, cu volane în partea de jos și într-o nuanță puternică de fuscia.

Regele Carl Gustaf, în vârstă de 77 de ani, este primul rege din istoria de peste 1.000 de ani a monarhiei suedeze care a atins 50 de ani pe tronul acestui regat.

Foto: Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg