Moştenitorii tronului suedez, în noi portrete oficiale. Prinţesa Estelle, în centrul atenţiei!

7 februarie, 2018
printesa estelle jpeg

De curând s-au împlinit 200 de ani de dinastia Bernadotte. Cu această ocazie, moştenitoarele tronului suedez au realizat o şedinţă foto specială alături de Regele Carl Gustaf al XVI-lea.

Regele Suediei, alături de fiica sa, moştenitoarea tronului suedez

Moştenitoarele tronului suedez s-au lăsat fotografiate într-un nou portret oficial, alături de actualul rege al Suediei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea (71). Astfel, Prinţesa Moştenitoare Victoria, fiica Regelui Carl Gustasf, dar şi fiica acesteia, Prinţesa Estelle, care ocupă locul doi în linia de succesiune a tronului suedez, au apărut în noi fotografii oficiale, eliberate de Palatul Suedez.

3 generaţii. Actualul rege şi viitoarele regine ale Suediei

Imaginile au fost surprinse pe 10 decembrie, chiar în timpul galei de decernare a premiilor Nobel. Ocazia specială a fost împlinirea a 200 de ani de dinastia Bernadotte pe tronul suedez.  Pentru aceste fotografii, Prinţesa Victoria (40) şi fiica sa (5) şi-au coordonat ţinutele, optând pentru rochii în nuanţe de albastru. Desigur, micuţa Estelle a fost pur şi simplu adorabilă, accesorizându-şi rochiţa cu pantofii bleumarin Mary Jane şi şosetele cu danteluţă.

Casa de Bernadotte este actuala Casă Regală a Suediei din anul 1818. În perioada 1818-1905 a fost şi Casa regală a Norvegiei.

foto: Thron Ullberg, Royal Court, SwedenRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg