Moștenitorii tronului suedez, în noi portrete oficiale. Prințesa Estelle, în centrul atenției!

De curând s-au împlinit 200 de ani de dinastia Bernadotte. Cu această ocazie, moștenitoarele tronului suedez au realizat o ședință foto specială alături de Regele Carl Gustaf al XVI-lea.

Regele Suediei, alături de fiica sa, moștenitoarea tronului suedez

Moștenitoarele tronului suedez s-au lăsat fotografiate într-un nou portret oficial, alături de actualul rege al Suediei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea (71). Astfel, Prințesa Moștenitoare Victoria, fiica Regelui Carl Gustasf, dar și fiica acesteia, Prințesa Estelle, care ocupă locul doi în linia de succesiune a tronului suedez, au apărut în noi fotografii oficiale, eliberate de Palatul Suedez.

3 generații. Actualul rege și viitoarele regine ale Suediei

Imaginile au fost surprinse pe 10 decembrie, chiar în timpul galei de decernare a premiilor Nobel. Ocazia specială a fost împlinirea a 200 de ani de dinastia Bernadotte pe tronul suedez.  Pentru aceste fotografii, Prințesa Victoria (40) și fiica sa (5) și-au coordonat ținutele, optând pentru rochii în nuanțe de albastru. Desigur, micuța Estelle a fost pur și simplu adorabilă, accesorizându-și rochița cu pantofii bleumarin Mary Jane și șosetele cu danteluță.

Casa de Bernadotte este actuala Casă Regală a Suediei din anul 1818. În perioada 1818-1905 a fost şi Casa regală a Norvegiei.

foto: Thron Ullberg, Royal Court, Sweden

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA