Motivul adorabil pentru care Archie, fiul Ducilor de Sussex, ar putea totuși fi prezent la încoronare

27 martie, 2023
harry archie meghan markle jpeg

Mult așteptata încoronare a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii va fi un eveniment istoric mult așteptat în Regat.

Fără să vrea, monarhul ar putea avea nevoie mai mult decât crede de prezența micuțului Archie, primul născut al mezinului său, Prințul Harry, în ciuda faptului că la încoronare copiii Ducilor de Sussex încă nu au fost invitați.

E adevărat, și Ducii înșiși îi pot face o surpriză suveranului, să nu apară. Căci Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au confirmat deocamdată prezența.

The Sussex jpg

De ce ar trebui totuși ca Archie Harrison Mountbatten-Windsor să nu rateze încoronarea bunicului său?

Ei bine, dintr-un motiv adorabil și simbolic. Pur și simplu întâmplător, evenimentul istoric are loc pe 6 mai, exact data la care Prințul împlinește 4 ani. Mai mult, Archie Harrison Mountbatten-Windsor va avea exact vârsta pe care o avea Regele Charles atunci când a participat la precedenta încoronare, cea a mamei sale, regretata Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

De la urcarea lui Charles pe tron, micuțul născut pe tărâm britanic și-a primit, în sfârșit, mult așteptatul titlu princiar. La fel și sora lui, Lilibet Diana.

Săptămâna trecută, a fost confirmată prezența tuturor celor trei copii ai Prinților de Wales, George, Charlotte și Louis.

Potrivit The Times, aceștia vor asista la ceremonie alături de părinții lor, Prințul moștenitor William și Prințesa Catherine, așa cum este numită formal Kate Middleton.

Prințesa Charlotte și fratele ei mai mic, Prințul Louis, vor lua parte la procesiunea de încoronare a bunicului lor, Regele Charles al III-lea, care va avea loc la 6 mai, la Westminster Abbey, potrivit unor informații citate de Hello Magazine. Se știe deja că fratele lor mai mare, Prințul George, va juca un rol „semnificativ” în acea zi. Iată că acum e o certitudine faptul că toți cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales vor lua parte la ceremonie.

Charlotte și Louis îl vor însoți pe Prințul George și pe regele Charles și regina consoartă Camilla când vor părăsi abația după slujbă, relatează publicația Times.

Copiii vor fi alături de părinții lor într-o trăsură, în spatele lui Charles și Camilla, cu care vor merge până la Palatul Buckingham. Prințul George are deja nouă ani, Charlotte va împlini opt ani cu patru zile înainte de încoronare, iar Louis va împlini cinci ani în aprilie. Până acum, participarea copiilor la evenimente publice nu a fost confirmată în avans.

Este adevărat că Prințesa Lilibet Diana este prea mică pentru a participa la încoronare, însă absența Prințului Archie este total nejustificată, spun experții regali.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg