Motivul ciudat pentru care Meghan şi-a ţinut pălăria în mână la Wimbledon

16 iulie, 2018
FWRO jpeg

Ducesa de Sussex a vrut să aibă un outfit fără cusur la prima ei apariţie alături de cumnata sa, Ducesa de Cambridge. Ea a apelat la deja preferatul ei designer, Ralph Lauren, pentru alegerea unei ţinute potrivite, însă a omis un detaliu, care, în cele din urmă, i-a dat bătăi de cap.

Meghan, încurcată de pălărie

În fotografiile realizate în tribuna regală, ducesele păreau să petreacă timp de calitate împreună, mai ales că ambele sunt pasionate de tenis şi au prieteni din rândul tenismenilor. Totuşi, Meghan a părut, la un moment dat, stânjenită. Lucru sesizat chiar şi de tatăl său, Thomas, care a catalogat zâmbetul ei ca fiind ”un strigăt de ajutor”.

Ei bine, s-a aflat motivul pentru care Meghan era atât de stânjenită! E vorba despre faptul că outfitul său avea în componenţă şi o pălărie ”panama”, pe care nu a avut voie s-o poarte în boxa regală. Aşa se face că Ducesa de Sussex a fost nevoită s-o ţină în mână pe tot parcursul meciului de tenis.

A stat cu pălăria în mână

Meghan n-a ştiut că celor aflaţi din boxa regală le este interzis să poarte pălării sau alte accesorii pentru păr voluminoase, care ar putea bloca ori reduce vizibilitatea celor care sunt aşezaţi în spatele lor. Doamnele, în special, care se află pe locurile VIP, sunt rugate, aşadar, să nu aibă asupra lor astfel de accesorii.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg