Motivul emoționant pentru care Prințul William ia o pauză de la îndatoririle regale săptămâna viitoare

9 februarie, 2024

Prințul William va continua să acorde o importanță majoră soției sale, Prințesa Kate Middleton, și celor trei copii ai lor, în detrimentul îndatoririlor sale regale.

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

Prințul William va lua din nou o nouă pauză de la angajamentele regale, în ciuda faptului că și-a reluat îndatoririle miercuri, 7 februarie. Gestul drăguț al Prințului de Wales vine în contextul în care soția lui, Prințesa Kate Middleton, se recuperează după operația abdominală la care a fost supusă luna trecută, și a vacanței școalare în care vor fi cei trei copii ai lor.

Kate Middleton își continuă recuperarea la Adelaide Cottage, în Windsor, după ce luna trecută a petrecut aproape 14 zile la Clinica din Londra după operația abdominală planificată.

Acum, o sursă a afirmat pentru The Express că Prințul William a precizat că familia sa este pe primul loc înaintea oricăror alte îndatoriri. „Prințul a precizat întotdeauna că prioritatea sa este deocamdată să-și susțină soția și familia - și nu a pus un termen pentru asta.

El a revenit la sarcini miercuri, dar nu ar trebui să vă așteptați să îl vedeți din nou pentru o perioadă de timp după aceea”. Nu se așteaptă ca Prințul William să întreprindă niciun angajament în următoarea săptămână, deoarece copiii lui, George, Charlotte și Louis, au vacanță școalară.

Prințul de Wales a participat miercuri la o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, dimineața, și la gala anuală de strângere de fonduri a London Air Ambulance, seara. William i-a dezvăluit unuia dintre beneficiarii MBE că Kate Middleton a fost îngrijită de două asistente medicale filipineze "uimitoare și amabile". Patricia Spruce, care a primit un MBE pentru activitatea sa de recrutare a medicilor străini pentru NHS, a scris pe pagina sa de LinkedIn: "Prințul William a spus că Catherine a avut două asistente filipineze care au avut grijă de ea și că au fost uimitoare și amabile".

În timpul discursului său din cursul zilei, moștenitorul tronului a vorbit pentru prima dată în public despre problemele de sănătate ale familiei sale.

De asemenea, Prințul William a mulțumit publicului pentru "mesajele amabile de susținere". El a spus: "Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg