Motivul incredibil pentru care Prințul Harry s-a îndepărtat și de verișoara lui preferată, Eugenie

8 iulie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle dau semne că se înstrăinează, pe zi ce trece, de mai toate rudele lor regale.

Sursele regale citate de presa britanică susțin că Prințesa Eugenie și Prințul Harry nu mai sunt atât de apropiați ca înainte și există un motiv anume pentru depărtarea lor.

Prințul Harry Prințesa Eugenie Prințesa Beatrice GettyImages 1146890265 jpg

Ei bine, se pare că Prințul Harry și Prințesa Eugenie s-au răcit după un incident major care a schimbat cursul relației lor cândva apropiate.

Ducele de Sussex și Prințesa de York erau foarte apropiați chiar și după ce Harry și soția lui, Meghan Markle, au părăsit Casa Regală și s-au mutat în SUA, în 2020. Mai mult, prințesa împreună cu soțul ei și fiul lor cel mare i-au vizitat pe aceștia în casa lor din California, în 2022. Dar acum se pare că atât Eugenie, cât și sora ei mai mare, Prințesa Beatrice, se distanțează din ce în ce mai mult de Ducii de Sussex.

O sursă a declarat pentru Express.co.uk că motivul este chiar mama fetelor, Sarah Ferguson, care a negat în cadrul unui interviu de anul trecut că a cunoscut-o atât de bine pe Meghan Markle.

Comentariile au venit după ce Meghan a susținut că Fergie a fost cea care „a învățat-o cum să-i facă o reverență” regretatei Regine Elisabeta, însă Ducesa de York a replicat în felul următor pentru The Telegraph: „Nu o cunosc cu adevărat pe Meghan. Nu am întâlnit-o îndeajuns”.

Declarațiile lui Fergie sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât o altă sursă regală susține că ea și Ducii de Sussex erau vecini când cei din urmă locuiau în Anglia: „Royal Lodge este practic lângă Frogmore Cottage, iar cei din familiile York și Sussex se întâlneau destul de des.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg

"Atât Harry, cât și Meghan au fost destul de surprinși de comentariile lui Sarah și nu au putut înțelege de ce s-ar distanța așa de ei. Asta a provocat puțină răceală între cele două familii", continuă sursa citată.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg