Motivul pentru care Ducii de Cambridge nu au anunţat numele bebeluşului regal

27 aprilie, 2018
The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their New Son jpeg

Al treilea copil al Ducilor de Cambridge a venit pe lume luni, 23 aprilie, fiind un moment de maximă importanţă pentru britanici, dar şi pentru fanii din întreaga lume. Kate Middleton a născut un băieţel perfect sănătos pe care l-a prezentat lumii în aceeaşi zi. La doar 6 ore de la naştere, Kate a ieşit cu micuţul în braţe, însoţită de Prinţul William, în faţa maternităţii Lindo Wing, pentru a-l prezenta mulţimii pe micul prinţ.

image

Iată cu au trecut 5 zile de când au devenit părinţi, iar Kate Middleton şi Prinţul William nu au anunţat până în acest moment numele celui de-al treilea născut, ţinând pe toată lumea cu sufletul la gură. La primul eveniment public la care a participat după ce a devenit tată, William a declarat că numele micuţului se va afla "foarte curând". În cazul primului şi al celui de-al doilea născut, prinţul George şi prinţesa Charlotte, au trecut doar două zile până când reprezentaţii de la Palatul Kensington au eliberat comunicatul oficial cu numele bebeluşilor, însă acest lucru nu a fost posibil acum.

image

Motivul? Evenimentele nefavorabile, cel mai probabil. Cuplul nu a vrut să umbrească o zi atât de importantă ca Anzac Day, o zi naţională de comemorare a militarilor din Australia şi Noua Zeelandă care şi-au dat viaţa în războaiele şi operaţiunile de menţinerea a păcii. 

Anzac Day are loc în fiecare an pe 25 aprilie, iar prinţul William, prinţul Harry şi Meghan Markle au participat la câteva evenimente sobre şi la o slujbă de comemorare la biserica Westminster Abbey. De asemenea, presa stăină tittrează că un alt motiv ar fi acela că prinţul Charles nu şi-a întâlnit încă nepotul. William şi Kate aşteaptă întoarcerea lui Charles la Palatul Kensington, din turneul regal, pentru ca apoi să divulge numele micului prinţ.

Foto: Arhiva Ok!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg