Motivul pentru care Kate Middleton alege culori vii în ținutele sale, în ultimul timp

30 mai, 2023

Este prima pe linie pentru rolul de consoartă regală, iar Kate Middleton dovedește cu fiecare apariție a sa că merită viitoarea coroană de regină.

Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg

Un rol pentru care soția Prințului William se pregătește intens, chiar de acum. A observat cineva schimbarea recentă pe care prințesa a făcut-o în garderoba ei? Potrivit revistei Hello!, Kate a început să adopte culori mult mai strălucitoare și mai îndrăznețe în ținutele ei, ceea ce este un semnal subtil că prințesa se antrenează pentru viitorul ei rol de regină.

De la blazerul ei galben strălucitor LK Bennett până la superba rochie-cămașă fucsia pe care a purtat-o la The Chelsea Flowers Show și, cel mai recent, la neobișnuitul costum masculin, cu pantaloni, de un roz bonbon, abordat la ultima ei ieșire - e clar că prințesa alege nuanțe cu care nu eram obișnuiți s-o vedem, până acum.

Conform experților, Kate Middleton calcă pe urmele regretatei Regine Elisabeta, care obișnuia să poarte ținute în culori îndrăznețe în timpul ieșirilor sale regale, pentru a se asigura că se remarcă printre masele de fani care așteaptă să o cunoască.

În biografia sa despre Regina Elisabeta, autorul regal Robert Hardman a scris: „Remarca mea preferată a regretatei regine a fost: Nu pot purta vreodată bej pentru că nimeni nu va ști cine sunt”.

La rândul ei, Sophie, Ducesă de Edinburgh, a explicat gândirea reginei din spatele alegerilor ei vestimentare în documentarul Our Queen at Ninety: „Trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune Am văzut-o pe regină!".

Regina Elisabeta a II a, Getty (1) jpg

Într-adevăr, Kate Middleton a ieșit în ținute mai îndrăznețe și mai colorate decât paleta ei obișnuită de nuanțe, în ultimul timp, o mișcare care sugerează că este gata să devină regina la care se așteaptă toată lumea, cea care iese în evidență și vestimentar într-o mare de oameni.

Vă place această schimbare vestimentară a lui Kate sau considerați că i se potriveau mai bine culorile mai discrete?

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg