Motivul pentru care Kate Middleton s-ar feri de ochii publicului la ieșirea din spital! E tare discretă

28 ianuarie, 2024

Kate Middleton a suferit săptămâna trecută o intervenție chirurgicală abdominală și se recuperează în spital!

Kate Middleton vizita jpg

Prințesa Kate Middleton a fost internată săptămâna trecută la spitalul The London Clinic pentru o intervenție chirurgicală abdominală și, având în vedere că recuperarea sa în spital se estimează că va dura între 10 și 14 zile, ar putea pleca în orice zi, dar este puțin probabil să fie fotografiată plecând - spre deosebire de internările sale anterioare în spital.

Prințesa de Wales a făcut ieșiri publice din spital în mai multe rânduri. În 2012, în timp ce era însărcinată cu Prințul George, Kate a fost fotografiată pe treptele spitalului King Edward VII după ce a fost tratată pentru hiperemesis gravidarum, adică grețuri acute de dimineață. 

De asemenea, a fost fotografiată după nașterea celor trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe treptele Lindo Wing de la Spitalul St Mary's. Spre deosebire de acele ocazii, care au fost toate centrate în jurul sarcinilor lui Kate Middleton, detaliile privind starea ei exactă și motivul operației au fost păstrate complet private. Acest lucru va continua probabil pe tot parcursul procesului de recuperare pentru a-i permite să se facă bine fără intruziune publică. 

Corespondentul regal al publicației Hello Magazine, Danielle Stacey, a intervenit: "Având în vedere că natura exactă a stării prințesei de Wales este privată, mă îndoiesc că o vom vedea ieșind în public din spital.

Kate a suferit o intervenție chirurgicală majoră și a petrecut o perioadă lungă de timp în spital și, ca orice altă persoană, probabil că va dori să se întoarcă discret acasă, la Windsor, pentru a-și vedea copiii și a se recupera în casa familiei."

Vestea internării prințesei Kate Middleton în spital a apărut pentru prima dată miercuri, săptămâna trecută, când Palatul Kensington a emis o declarație surprinzătoare cu privire la starea de sănătate a prințesei de Wales. Vestea a fost apoi reconfirmată pe canalele oficiale de socializare ale Prințului și Prințesei de Wales. 

"Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg