Motivul pentru care Kate Middleton și Regina Camilla poartă roșu la evenimentele regale

8 februarie, 2023

Săptămâna trecută, am fost surprinși să le vedem pe aceste doamne din familia regală în roșu, la ieșirile lor publice.

Kate si Camilla rosu jpg

Kate Middleton a fost prima care a ieșit într-o ținută roșie, apoi regina Consoartă Camilla a ales o rochie roșie a doua zi. Potrivit unui expert regal, există un motiv întemeiat pentru care cele două femei regale au ales o culoare atât de îndrăzneață, la mai puțin de 24 de ore distanță una de cealaltă.

Luni seara, Kate Middleton a ales un costum roșu Alexander McQueen, pentru un eveniment la care a participat alături de Prințul William. Apoi, marți dimineață, Camilla a ales o rochie de un roșu izbitor pentru prima ei acțiune oficială alături de armata britanică. Remarcând coordonarea celor două, comentatoarea regală Amanda Matta susține că roșul este „o culoare puternică”, arătând că politicienii sunt cunoscuți pentru că poartă cravate sau costume roșii (în cazul femeilor) „într-un efort de a proiecta încredere în sine și siguranță”.

Kate și Camilla, ambele îmbrăcate în roșu într-un interval de timp atât de scurt, au făcut front comun, acesta fiind „nu doar un indiciu inteligent că vor să vedem Familia Regală ca fiind pe un teren solid, ci și o modalitate fabuloasă de a face din munca lor regală un subiect de conversație”, a sugerat Amanda Matta.

Comentatoarea a explicat că „regalii poartă culori îndrăznețe pentru a transmite forță și încredere în sine”.

Aceasta a explicat că „moda regală, în general, are o simbolistică foarte clară”, făcând referire la modul în care regina Elisabeta a II-a a folosit culorile intense ca o modalitate de a se evidenția.

Chiar și Prințesa Diana a fost văzută adesea în public îmbrăcată în roșu. Meghan Markle, pe de altă parte, s-a îmbrăcat mult mai mult în roșu de când a părăsit, alături de Harry, casa regală britanică.

Mai târziu, Ducesa de Sussex avea să dezvăluie că a purtat în mod intenționat tonuri neutre când locuia în Marea Britanie, pentru a evita să poarte aceeași culoare ca și alți membri mai importanți de la casa regală, precum Camilla sau Kate.

Meghan a spus că nu a vrut să iasă în evidență prin ținuta ei sau alegerile ei de culoare, așa că a ales tonuri pale, motiv pentru care publicul a văzut-o mereu purtând bej, crem sau roz pal.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg