Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost invitată la reuniunea serialului Suits, la Globurile de Aur

10 ianuarie, 2024

Actorii care au jucat în serialul „Suits” s-au reunit la Globurile de Aur, dar Meghan Markle nu și-a făcut apariția! Gina Torres a intervenit și a explicat că ducesa de Sussex nu face parte din gașca lor.

Meghan Markle Globurile de Aur jpg

Meghan Markle a lipsit de la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2024, în ciuda faptului că unele dintre colegele ei din serialul „Suits” s-au reunit pe covorul roșu. Patrick J. Adams și Gabriel Macht au apărut în fața camerelor de filmat, reunindu-se apoi cu Gina Torres și Sarah Rafferty.

Gina Torres a fost cea care a explicat că Meghan Meghan nu a fost invitată pentru că nu este apropiată, nu face parte de gașca lor.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Mirror că Meghan Markle a fost invitată la ceremonia care a avut loc la Los Angeles, dar a refuzat oferta. Aceștia au spus că ducesa de Sussex era pur și simplu prea ocupată pentru a participa.

"Am întrebat-o pe ducesă, dar ni s-a spus că, din păcate, a avut un angajament anterior", a declarat o sursă de la Globurile de Aur pentru Page Six. Gina Torres a spus că discuția de reunire, care nu a inclus-o pe Meghan Markle, a fost o adevărată nebunie înainte de reuniune.

În timpul petrecut pe covorul roșu, actrița a vorbit cu jurnalistul Marc Malkin, care a spus "Știi, trebuie să vorbim despre ceea ce se întâmplă astăzi". Confuză, Gina Torres a întrebat: "Ce se întâmplă?" Marc a explicat: "Reuniunea Suits! Oriunde mă uit, e o vedetă din Suits", înainte de a întreba: "Tu ai plănuit asta? Vă trimiteți mesaje între voi?" Gina, care a jucat rolul Jessicăi Pearson în drama juridică de succes, a confirmat apoi că are o discuție de grup cu colegele ei de scenă.

Cu toate acestea, ea a spus că Meghan Markle nu face parte din grupul de chat, deoarece nu au numărul ei de telefon. Marc a întrebat dacă ducesa de Sussex, care a jucat rolul lui Rachel Zane, a fost invitată la Globurile de Aur. Gina a răspuns: "Nu avem numărul ei. Pur și simplu nu-l avem, așa că..."

Cu toate acestea, ea a insistat că Meghan Markle ar fi fericită să vadă reuniunea. "Va vedea, se va uita. Va fi fericită că suntem aici", a declarat Gina Torres.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg