Motivul pentru care Prinţesa Diana l-a ţinut la distanţă pe Tom Cruise, deşi era îndrăgostită de el

6 aprilie, 2022
12 diana22 jpg jpeg

Fostul bucătar al Prinţesei de Wales, Darren McGrady, a dezvăluit că Prinţesa şi-ar fi dorit o relaţie cu Cruise, dacă el ar fi fost mai înalt.

Darren McGrady, care a gătit pentru regretata prinţesă la Palatul Kensington, spune că Diana şi starul s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru producţia „Mission: Impossible”. „Îmi amintesc că prinţesa Diana i-a dus pe băieţi la platoul unde s-a filmat Mission Impossible şi pentru a-l întâlni pe Tom Cruise”, spune fostul bucătar al familiei regale, care a gătit la Palatul Buckingham timp de 11 ani.

Diana a venit într-o dimineaţă în bucătărie şi a spus: „Darren, am primit o invitaţie să mergem şi să urmărim Misiune imposibilă la Pinewood Studios din Londra. O să-i iau pe William şi pe Harry. Crezi că ar fi interesaţi?"

stanga
dreapta
1 diana51 jpg jpeg
2 diana1 jpg jpeg
12 diana22 jpg jpeg
5 diana96 jpg jpeg
6 diana97 jpg jpeg
7 diana98 jpg jpeg

„Îmi amintesc că am spus: <<Nu sunt sigur despre băieţi, Alteţa Voastră Regală, dar îl veţi întâlni pe Tom Cruise>>" .

McGrady mai spune că mai târziu, în acea zi, s-a trezit cu Diana în bucătărie, după ce a participat la proiecţie.

„Ea a intrat, a luat nişte fructe, a ieşit şi nu a spus nimic. Dar în timp ce părăsea bucătăria, ea a spus: „Asta e încă unul de pe listă, dar este prea scund”.

Judy Wade dezvăluie într-o carte din 2007, Diana: Portretul intim că soţia Prinţului Charles era îndrăgostită de starul filmului Misiune imposibilă . O sursă i-a spus lui Judy că Diana – care l-a cunoscut pe Cruise la premiera filmului Far and Away în 1992 – avea fantezii cu celebrul actor.

 „Ei bine, asta explică de ce Nicole Kidman a refuzat rolurile cu Diana de fiecare dată şi nu a fost fericită că cea mai bună prietenă a ei, Naomi Watts, a acceptat. Nicole continuă să păstreze o anumită ranchiună, asta chiar dacă a divorţat de Tom şi femeia care reprezenta o ameninţare a murit.

Nicole a participat la înmormântarea lui Lady Diana, dar cred că aceasta a fost mai mult dorinţa lui Tom decât a ei”, spune o sursă.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au divorţat în 2001.

Comentariile lui McGrady despre înălţimea lui Cruise vin la scurt timp după ce Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost invitaţi recent la o previzualizare a noului film Top Gun.

Cruise i-a chemat pe William şi Kate la proiecţia privată din cinematograful IMAX de lângă Piaţa Leicester din Londra. Se spune că ar fi fost prezente şi Prinţesa Eugenie, Prinţesa Beatrice şi Sophie, Contesa de Wessex.

Se crede că superstarul american i-a invitat pe regali după ce a aflat că Prinţul William este un fan al filmului original Top Gun. Superstarul de la Hollywood nu este străin de familia regală. El l-a întâlnit în 2017 pe Prinţul Philip, în timpul unei cine la Palatul Buckingham.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg