Motivul pentru care Prinţesa Diana l-a ţinut la distanţă pe Tom Cruise, deşi era îndrăgostită de el

6 aprilie, 2022
12 diana22 jpg jpeg

Fostul bucătar al Prinţesei de Wales, Darren McGrady, a dezvăluit că Prinţesa şi-ar fi dorit o relaţie cu Cruise, dacă el ar fi fost mai înalt.

Darren McGrady, care a gătit pentru regretata prinţesă la Palatul Kensington, spune că Diana şi starul s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru producţia „Mission: Impossible”. „Îmi amintesc că prinţesa Diana i-a dus pe băieţi la platoul unde s-a filmat Mission Impossible şi pentru a-l întâlni pe Tom Cruise”, spune fostul bucătar al familiei regale, care a gătit la Palatul Buckingham timp de 11 ani.

Diana a venit într-o dimineaţă în bucătărie şi a spus: „Darren, am primit o invitaţie să mergem şi să urmărim Misiune imposibilă la Pinewood Studios din Londra. O să-i iau pe William şi pe Harry. Crezi că ar fi interesaţi?"

„Îmi amintesc că am spus: <<Nu sunt sigur despre băieţi, Alteţa Voastră Regală, dar îl veţi întâlni pe Tom Cruise>>" .

McGrady mai spune că mai târziu, în acea zi, s-a trezit cu Diana în bucătărie, după ce a participat la proiecţie.

„Ea a intrat, a luat nişte fructe, a ieşit şi nu a spus nimic. Dar în timp ce părăsea bucătăria, ea a spus: „Asta e încă unul de pe listă, dar este prea scund”.

Judy Wade dezvăluie într-o carte din 2007, Diana: Portretul intim că soţia Prinţului Charles era îndrăgostită de starul filmului Misiune imposibilă . O sursă i-a spus lui Judy că Diana – care l-a cunoscut pe Cruise la premiera filmului Far and Away în 1992 – avea fantezii cu celebrul actor.

 „Ei bine, asta explică de ce Nicole Kidman a refuzat rolurile cu Diana de fiecare dată şi nu a fost fericită că cea mai bună prietenă a ei, Naomi Watts, a acceptat. Nicole continuă să păstreze o anumită ranchiună, asta chiar dacă a divorţat de Tom şi femeia care reprezenta o ameninţare a murit.

Nicole a participat la înmormântarea lui Lady Diana, dar cred că aceasta a fost mai mult dorinţa lui Tom decât a ei”, spune o sursă.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au divorţat în 2001.

Comentariile lui McGrady despre înălţimea lui Cruise vin la scurt timp după ce Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost invitaţi recent la o previzualizare a noului film Top Gun.

Cruise i-a chemat pe William şi Kate la proiecţia privată din cinematograful IMAX de lângă Piaţa Leicester din Londra. Se spune că ar fi fost prezente şi Prinţesa Eugenie, Prinţesa Beatrice şi Sophie, Contesa de Wessex.

Se crede că superstarul american i-a invitat pe regali după ce a aflat că Prinţul William este un fan al filmului original Top Gun. Superstarul de la Hollywood nu este străin de familia regală. El l-a întâlnit în 2017 pe Prinţul Philip, în timpul unei cine la Palatul Buckingham.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg