Motivul pentru care Prințul Louis a refuzat un cadou în timpul vizitei regale! Explicația e adorabilă

24 septembrie, 2024

Prințului Louis i s-a oferit un tratament special în timpul unei vizite la studiourile Strictly, unde a mers împreună cu mama Kate Middleton și sora lui, Prințesa Charlotte. A refuzat cadoul care i-a fost oferit și a vrut unul identic cu al surorii lui.

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg

Nu există mulți băieței care ar refuza un cadou special, dar Prințul Louis a făcut asta în timpul unei vizite la studiourile Strictly și a fost pentru un motiv adorabil.

Prințul Louis, sora sa mai mare, Prințesa Charlotte, și mama sa, Kate Middleton, au mers la studiourile Elstree în decembrie 2023 pentru a vedea culisele emisiunii de succes de la BBC. În timpul vizitei lor, au avut ocazia să se întâlnească cu vedeta Shirley Ballas, iar aceasta a făcut publică o poveste drăguță despre copiii Wales. „Sunt frumoși. Când ne-au vizitat, aveam aceste coroane pe platou, așa că m-am gândit că ar fi o idee frumoasă să-i dau fetiței o coroană și i-am luat lui o cutie frumoasă de dulciuri”, a declarat Shirley pentru publicația The Sun. „Apoi Louis a spus: 'Vreau una din astea' și a arătat spre coroană. Așa că a trebuit să mergem și să-i găsim și lui o mică coroană. Sunt niște copii extrem de politicoși”. 

Ea a continuat: „Avem fotografii, dar nu am vrut să le postez”. Prințul Louis este cunoscut pentru a avea o legătură strânsă cu sora lui, Prințesa Charlotte, și nu este singura dată când el a vrut ceva ce ea avea deja. 

Prințul William, tatăl lor, a dezvăluit anterior că Prințul Louis este mica ”umbră” a lui Charlotte. „Unul dintre cântecele pe care copiii le iubesc în acest moment este Shakira, Waka Waka”, a spus el. „Charlotte, în special, aleargă prin bucătărie în rochiile ei și cu accesorii de balet. Devine complet nebunatică, iar Louis o urmărește încercând să facă același lucru”. 

Și în septembrie 2024, el a dezvăluit că Louis a dezvoltat o înclinație pentru bijuteriile lui Charlotte. La acea vreme, el se afla într-o plimbare în Llanelli, Țara Galilor de Sud, când s-a întâlnit cu Ruby Davies, în vârstă de 10 ani. Micuța Ruby i-a dăruit lui William o carte de cărți poștale scrise de elevii de la Swiss Valley Community Primary School, precum și brățări ale prieteniei pentru George, Charlotte și Louis. Prințul a spus: „Mulțumesc foarte mult, Ruby. Le vor plăcea la nebunie. Le voi ține departe de Louis, pentru că va încerca să fure toate brățările surorii sale”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918039 jpg
Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
Kate Middleton si Prințul William Foto Getty Images jpg
Regina Maxima in rochie verde cu pene   profimedia 0909485842 jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg