Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton au lipsit în prima zi de la Royal Ascot

21 iunie, 2023

Prințul William și Kate Middleton nu și-au făcut apariția în ziua de deschidere a evenimentului Royal Ascot! Prințul și Prințesa de Wales au avut alte angajamente regale!

Kate Middleton și Prințul William au lipsit de la Royal Ascot jpg

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-au făcut apariția ieri la Royal Ascot de prințesa regală, de ducele și ducesa de Gloucester, de Mike și Zara Tindall și de prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi. A existat și un motiv întemeiat pentru absența Prințului William și Kate MIddleton! Amândoi au avut angajamente regale!

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a redeschis Galeria Națională de Portrete din Londra, după o renovare care a durat trei ani. Prințesa de Wales a îmbrăcat rochie Self Portrait la care a asortat un blazer Chanel și pantofi Aquazzura.

Prințesa de Wales s-a alăturat copiilor de grădiniță care au luat parte la un atelier cu tema Beatrix Potter.

Kate Middleton, care a studiat istoria artei la Universitatea St Andrews, a devenit patroană a National Portrait Gallery în 2012.

Între acest timp, Prințul William, care împlinește miercuri 41 de ani, a vizitat St George's Park, centrul național de fotbal al Angliei, pentru a se întâlni cu echipa feminină a Angliei și pentru a le ura succes înaintea Cupei Mondiale de fotbal feminin din 2023, care va avea loc în Australia și Noua Zeelandă în luna iulie.

În calitate de președinte al FA, Prințul William s-a întâlnit cu antrenoarea principală a Angliei, Sarina Wigeman, pentru a afla despre pregătirile Leoaicelor pentru acest turneu. 

printul william jpg

Familia regală la Royal Ascot

Prezența familiei regale la Royal Ascot nu este de obicei anunțată în avans, așa că fanii vor trebui să fie cu ochii în patru în această săptămână. Anul trecut, Prințul William și Kate Middleton au urmărit din tribune cea de-a patra zi de curse cu cai, prințesa optând pentru o rochie elegantă cu buline albe și maro creată de Alessandra Rich.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg