Motivul pentru care Regina insista întotdeauna să își țină singură umbrela

22 noiembrie, 2022
regina elisabeta

O serie de ciudațenii personale ale Reginei au ieșit la suprafață după moartea ei, care s-a produs în septembrie, la Balmoral.

Deși avea personal care să se ocupe de toate nevoile ei, exista, totuși, un lucru special pe care Elisabeta îl făcea întotdeauna singură. Autorul Gyles Brandreth a dezvăluit că suverana insista să-și țină singura umbrelă, în ciuda faptului că mulți domni s-au oferit să o facă pentru ea.

Fostul parlamentar a vorbit despre întâlnirea cu Regina ca student în vârstă de 20 de ani la Universitatea Oxford în 1968.

Ea a fost acolo în vizită la prestigioasa societate de dezbateri din instituție.

„Când a plecat, l-am mustrat pe William Waldegrave (președintele Oxford Union, acum baron Waldegrave) că nu a ajutat-o cu umbrela, în timp ce o escorta prin curte în ploaie”.

Mi-a mărturisit atunci că Regina insistă să-și poarte singură umbrelă – întotdeauna. „Dacă o ține altcineva, stropii îi ajung pe gât”.

Fotograful Rankin, care a făcut poze unora dintre cei mai faimoși oameni din lume, a recunoscut recent și că Regina se ferea să-i fie fotografiate mâinile.

Ea i-a refuzat cererea de a poza cu sabia pentru un portret, spunându-i: „Nu-mi plac mâinile mele”.

Rankin a fost unul dintre cei 10 fotografi însărcinați să facă o fotografie a Reginei pentru a marca Jubileul de Aur în 2002.În podcastul Tea with Twiggy, înregistrat înainte de moartea Majestății Sale, el a dezvăluit experiența avută cu ea.

„I-am spus: „Vreau foarte mult să te fotografiez ținând sabia”, iar ea mi-a răspuns: „Nu-mi plac mâinile mele”. Probabil că nu ar trebui să spun asta.

Cu toate acestea, în ciuda acestei preocupări, imaginea rezultată s-a dovedit a fi una dintre favoritele Palatului, deoarece Regina părea atât de fericită.

„Avea un simț al umorului grozav, așa că asta am căutat cu adevărat să scot în evidență atunci când m-am dus să fac fotografia”.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg