Motivul pentru care Regina insista întotdeauna să își țină singură umbrela

22 noiembrie, 2022
regina elisabeta

O serie de ciudațenii personale ale Reginei au ieșit la suprafață după moartea ei, care s-a produs în septembrie, la Balmoral.

Deși avea personal care să se ocupe de toate nevoile ei, exista, totuși, un lucru special pe care Elisabeta îl făcea întotdeauna singură. Autorul Gyles Brandreth a dezvăluit că suverana insista să-și țină singura umbrelă, în ciuda faptului că mulți domni s-au oferit să o facă pentru ea.

Fostul parlamentar a vorbit despre întâlnirea cu Regina ca student în vârstă de 20 de ani la Universitatea Oxford în 1968.

Ea a fost acolo în vizită la prestigioasa societate de dezbateri din instituție.

„Când a plecat, l-am mustrat pe William Waldegrave (președintele Oxford Union, acum baron Waldegrave) că nu a ajutat-o cu umbrela, în timp ce o escorta prin curte în ploaie”.

Mi-a mărturisit atunci că Regina insistă să-și poarte singură umbrelă – întotdeauna. „Dacă o ține altcineva, stropii îi ajung pe gât”.

Fotograful Rankin, care a făcut poze unora dintre cei mai faimoși oameni din lume, a recunoscut recent și că Regina se ferea să-i fie fotografiate mâinile.

Ea i-a refuzat cererea de a poza cu sabia pentru un portret, spunându-i: „Nu-mi plac mâinile mele”.

Rankin a fost unul dintre cei 10 fotografi însărcinați să facă o fotografie a Reginei pentru a marca Jubileul de Aur în 2002.În podcastul Tea with Twiggy, înregistrat înainte de moartea Majestății Sale, el a dezvăluit experiența avută cu ea.

„I-am spus: „Vreau foarte mult să te fotografiez ținând sabia”, iar ea mi-a răspuns: „Nu-mi plac mâinile mele”. Probabil că nu ar trebui să spun asta.

Cu toate acestea, în ciuda acestei preocupări, imaginea rezultată s-a dovedit a fi una dintre favoritele Palatului, deoarece Regina părea atât de fericită.

„Avea un simț al umorului grozav, așa că asta am căutat cu adevărat să scot în evidență atunci când m-am dus să fac fotografia”.Recente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg