Motivul pentru care William și Kate și-au dorit un al treilea copil

Anunțul făcut de Ducii de Cambridge a fost mult așteptat de toți simpatizanții regali. Totuși, faptul că, odată cu retragerea Prințului Philip, William și Kate au primit mai multe îndatoriri regale i-a făcut pe mulți să se întrebe de ce au hotărât cei doi să-și extindă familia, dat fiind faptul că programul lor e mai aglomerat ca oricând.

Kate e însărcinată cu al treilea copil

Unii spun că Ducesa de Cambridge și-a dorit ca și copiii ei, George și Charlotte, să mai aibă un frățior sau o surioară, așa cum și ea s-a bucurat în copilărie de James și Pippa Middleton. Alții spun, însă, că Prințul William a avut o altă motivație de a le face un frățior sau o surioară celor doi copii ai săi. Și anume că Prințul George să aibă susținere morală pentru rolul ce-l așteaptă și pentru a nu simți prea tare presiunea de a fi moștenitorul tronului.

Vor avea un frățior

Alții spun că există și un motiv practic în această decizie. Chipurile, îndatoririle regale s-ar împărți, peste ani, în mai mulți, așadar toți ar putea face față mai bine situației.  În plus, niciodată nu strică o ”rezervă” la tron.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA