Multă, foarte multă culoare. Ținutele abordate de Margareta a României în vizita regală din Finlanda

18 iunie, 2024

Până pe 21 iunie, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu se află într-o vizită în Finlanda.

Aceasta este a treia vizită oficială a Familiei Regale române în Finlanda din ultimii douăzeci de ani, după vizita din septembrie 2003 și cea din decembrie 2006.

Margareta a României și Radu în Finlanda foto Facebook jpg

Cuplul regal a sosit în Finlanda pe 16 iunie, fiind întâmpinați la Aeroportul din Helsinki de către Maria Ligor, ambasadorul României în țara nordică, ocazie cu care Margareta a ales o ținută foarte viu colorată, cu un sacou de un galben intens și o pereche de pantaloni crem, cu balerini în ton. Interesantă a fost și coafura șefei Casei Regale române, una puțin schimbată față de cea pe care o abordează de obicei, în aparițiile sale publice.

Culoarea a fost cuvântul de ordine și a doua zi, la Palatul Guvernului din Helsinki, atunci când Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit cu ministrul Afacerilor Europene finlandez, Anders Adlercreutz.

De data aceasta, Margareta a ales să poarte un costum cu taior și rochie midi, de un roșu puternic, o nuanță foarte în tendințe în acest sezon. Șefa casei regale române și-a completat ansamblul cu o pereche de pantofi nude, cu vârf ascuțit.

Tot pe 17 iunie, Custodele Coroanei și Principele Radu au vizitat Paza de Coastă din Golful Finlandei și au urcat la bordul vasului de patrulare Turva. Alegerea vestimentară a Margaretei a fost, și de data asta, una foarte elegantă: un costum masculin cu sacou și pantaloni, de un verde închis, la care a accesorizat o pereche de pantofi și o geantă-plic crem.

Margareta a României și Radu în Finlanda foto Facebook5 jpg

Ca de fiecare dată, fiica regretatului Rege Mihai I ne reprezintă cu demnitate și eleganță, ținutele sale fiind mereu în ton cu ocaziile, dar și cu tendințele, pe care Custodele Margareta le urmează chiar și la vârsta de 75 de ani. Una, pe care, fie vorba între noi, aceasta chiar nu și-o arată...

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg