„Multă sănătate!”. Mesajul rece și scurt transmis de Harry și Meghan lui Kate Middleton, care are cancer

23 martie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au avut un mesaj public pentru Kate Middleton, care a dezvăluit vineri, 22 martie, că suferă de cancer și că urmează deja un tratament.

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Prințul Harry și Meghan Markle, care sunt stabiliți în California după ce s-au retras din rolul lor în cadrul familiei regale britanice, au emis o declarație de câteva cuvinte, după ce Kate Middleton a anunțat prin intermediul unui clip video postat pe rețelele de socializare că suferă de cancer.

Aceștia îi doresc „multă sănătate și vindecare rapidă” Prințesei de Wales. Mesajul lor a venit la doar o oră după vestea cumplită dată de Kate Middleton. „Îi dorim multă sănătate și vindecare rapidă lui Kate și familiei și sperăm că pot face acest lucru în privat și în pace".

În presa internațională deja circulă zvonuri cum că Prințul Harry și Meghan Markle nu aveau habar de starea de sănătate a cumnatei lor, ei ar fi aflat că Prințesa de Wales are cancer în momentul în care știrea a devenit virală la nivel mondial. Totodată, Daily Mail scrie că aceștia ar fi sunat-o personal din America pe Kate pentru a-i ura sănătate. 

Kate Middleton face chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer

Vineri, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer. Într-un mesaj video extrem de emoționant, filmat miercuri la Windsor, Prințesa de Wales a vorbit despre diagnosticul ei în urma operației abdominale și că vestea a venit ca un „șoc uriaș” și că ea și William „au făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul familiei”.

Așa cum a declarat chiar ea, cancerul i-a fost descoperit în urma unor teste, după ce prințesa a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la The London Clinic, în ianuarie. Palatul Kensington a spus că nu va împărtăși detalii despre ce tip de cancer are prințesa sau în ce stadiu este și a cerut oamenilor să nu speculeze.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, cărora le sunt atât de recunoscătoare. În ianuarie, am fost supusă unei operații abdominale majore la Londra și la acea vreme se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acestui tratament”, a spus ea. 

Și a continuat: „Sperăm că veți înțelege că eu și familia mea avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea mea completă. În acest moment, mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.

Reacția Regelui Charles după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Regele Charles, care suferă și el de cancer, s-a declarat mândru de nora lui, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre cancer și tratamentul ei. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a transmis că Regele Charles "a rămas în legătură strânsă cu iubita lui noră pe parcursul ultimelor săptămâni" și că el și Camilla "vor continua să ofere dragostea şi sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg