Mulțimile o susțin pe prințesa care a recunoscut sfâșietor: „Nu sunt încă în afara pericolului”

15 iunie, 2024

Fanii regali încep să își facă deja prezența la The Mall, încântați să o vadă pe Prințesa de Wales, care și-a anunțat ieri prezența la marele eveniment de azi, Trooping the Colour.

image

Am așteptat cu toții acest moment jumătate de an și iată că a venit, în sfârșit! După o absență îndelungată, în care Kate Middleton s-a luptat cu probleme medicale serioase, viitoarea regină britanică își va face azi apariția de Ziua Regelui.

Prințesa se află încă în timpul unui tratament anti-cancer, administrat de medici, însă și-a dorit să-și însoțească copiii la evenimentul de amploare care va începe în numai câteva ore. Kate va merge în trăsură cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis prin Londra, spre marea încântare a mulțimilor, care au început deja să se strângă în centrul orașului.

Prințesa de Wales îi va însoți azi pe Regele Charles și pe Regina Camilla, dar și pe soțul ei, Prințul William și pe restul familiei regale britanice, care va urca la balconul Palatului Buckingham și a saluta atât trupele, cât și populația adunată în fața reședinței regale.

Scotland Yard a suplimentat numărul polițiștilor care se află pe străzi în cursul zilei de azi, având în vedere că s-au anunțat și grupuri de critici ai monarhiei, care vor protesta în liniște, fără să li se permită să folosească amplificatoare de sunet.

Evenimentul de astăzi are o semnificație aparte mai ales pentru că reprezintă prima apariție publică a lui Kate Middleton de la Crăciunul de anul trecut. Susținătorii ei au așteptat cu sufletul la gură revenirea ei în prim plan și, în timpul pauzei ei îndelungate, s-au făcut numeroase speculații la adresa prințesei și a sănătății sale.

Mai multe pentru tine...

Pe 14 iunie, Prințesa de Wales s-a adresat din nou poporului britanic, lumii întregi, de fapt, într-un mesaj emoționant despre situația în care se află în momentul de față. „Fac progres considerabil, dar, așa cum toată lumea care face chimioterapie știe, am zile bune și zile mai puțin bune”, a dezvăluit prințesa într-un mesaj sfârșietor.

„De-abia aștept să particip la Parada de Ziua Regelui, în acest weekend, cu familia mea și sper să particip la câteva evenimente publice în timpul verii, însă, în tot acest timp, știu că nu sunt încă în afara pericolului”, a conchis prințesa mult îndrăgită de public.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg