N-a mai apărut așa până acum! Regina Camilla, surprinzătoare într-o rochie cu...păuni

21 iulie, 2023

Regina Camilla a ajuns ieri, 20 iulie, în orașul Brecon din Țara Galilor, alături de Regele Charles. În vârstă de 76 de ani, regina a avut o apariție surprinzătoare într-o rochie verde, cu imprimeu cu pene de păuni.

Regina Camilla și Regele Charles în Țara Galilor (3) jpg

Regina Camilla și Regele Charles au vizitat ieri Brecon, în Powys, Țara Galilor, unde au ajuns cu elicopterul. Maiestățile lor s-au îndreptat direct spre catedrală, după ce au salutat pentru scurt timp mulțimea, care s-au adunat pentru vizita lor.

Pentru această apariție, Regina Camilla a îmbrăcat o rochie verde cu model, cu guler și cordon, și vaporoasă în partea de jos. Confecționată dintr-o țesătură mătăsoasă, rochia are un imprimeu special, cu pene de păun în diverse nuanțe de verde și albastru. Articolul vestimentar poate fi cumpărat de pe site-ul Bombshell London și este listat ca fiind Grace Tie Front Shirt Dress, rochie realizată din mătase. Cu un preț de 599 lire sterline, descrierea de pe site este următoarea: „Inspirată de Grace Kelly și de rochiile Dior din anii '50, această rochie-cămașă este luxoasă și elegantă”.

Regina Camilla a asortat rochia de vară cu o geantă din răchită la modă și pantofii ei nude preferați de la Sole Bliss. Ea a purtat, de asemenea, una dintre bijuteriile sale preferate la încheietura mâinii drepte, o brățară Van Cleef & Arpels. Modelul, în valoare de 5.123 de dolari, echivalentul a 3.954 de lire sterline, este cunoscut în special sub numele de Vintage Alhambra five Motifs 18k Yellow Gold & Agate Bracelet. Deși Regina Camilla este rar văzută fără brățara cu breloc, motivele albastre și detaliile aurii se potrivesc perfect cu tonurile rochiei sale de mătase.

Pentru un plus de farmec, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a purtat pentru această ocazie o pereche de cercei vechi și prețioși. Părul blond l-a avut aranjat atent, în bucle lejere, ca de fiecare dată.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg