N-a stat mult singur! Nepotul preferat al Reginei Elisabeta și-a scos în public noua iubită, o asistentă

13 mai, 2024

Și se vede treaba că legătura este serioasă, din moment ce i-a prezentat-o și Reginei Camilla, duminică, la Badminton Horse Trials.

Peter Phillips, Meghan Markle, Prințul Harry Foto Profimedia
Peter Phillips, Meghan Markle, Prințul Harry Foto Profimedia

Peter Phillips are 46 de ani și este fratele mai mare al Zarei Tindall și fiul Prințesei Anne. Încă de mic, a fost alintat de presa britanică ”nepotul preferat al Reginei Elisabeta”.

Elisabeta, Anne, Zara și Peter, Profimedia jpg

Peter Phillips nu doar că nu a lipsit de la competițiile ecvestre la care a participat și sora sa, ci și-a adus și noua iubită, căci nu a rezistat prea mult timp singur.

Tânăra blondă din dreapta, cu rochie albastră și ochelari de soare a fost partenera chipeșului Peter Phillips.

Potrivit DailyMail, blondina este asistentă medicală de pediatrie.

La doar câteva săptămâni după ce s-a separat de iubita Lindsay Wallace, cu care a avut o relație îndelungată, iată că nepotul preferat al Elisabetei nu spune nu unei noi povești de amor. Drept dovadă că nu este doar o aventură, a venit cu tânăra la concursul de călărie unde mulți membri ai familiei regale erau prezenți, inclusiv Regina Camilla, care a purtat o rochie foarte asemănătoare cu a tinerei.

Tânăra este Harriet Sterling, precizează presa tabloidă britanică. Lucrează ca asistentă la pediatrie și este și scriitoare amatoare.

Proaspătul cuplu a asistat la câteva curse tot weekendul. Spre exemplu, sâmbătă au vizionat câteva, după care au plecat cu o mașină, împreună cu Savannah, de 13 ani, și Isla de 12 ani, fiicele lui Peter Phillips. Au revenit duminică, iar în această zi fiul Prințesei Anne i-a prezentat-o Reginei Camilla pe noua sa iubită.

Un martor aflat în public a declarat publicației ”The Sun” că cei doi par a fi foarte îndrăgostiți. S-au savurat din priviri, s-au mângâiat și s-au bucurat la maxim unul de prezența celuilalt.

Peter Phillips a avut o viață sentimentală foarte zbuciumată. În 2021, a divorțat de Autumn Kelly, acum în vârstă de 45 de ani, și s-a cuplat cu vechea lui prietenă Lindsay Wallace, de care recent s-a despărțit. Rămâne de văzut cât timp va reuși asistenta să-l țină sub mrejele sale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg