N-au mai suportat să lucreze cu ei? Câți angajați și-au dat demisia din echipa lui Harry și a lui Meghan

31 ianuarie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut cinci dintre angajații lor de la fundația Archewell. S-a întâmplat într-un an și câteva luni!

Meghan Markle și Prințul Harry  foto   Getty jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut în total cinci dintre angajații companiei lor în ultimele 14 luni. Cuplul a înființat Archewell în 2020, la scurt timp după ce a renunțat la statutul lor de membrii seniori ai familiei regale la începutul aceluiași an.

Compania, care se mândrește cu o colaborare cu Netflix, a fost lansată în încercarea de a crea "programe care informează, ridică și inspiră". Dar, în ultimele 14 luni, cinci angajați de rang înalt au renunțat la posturile lor, iar cea mai recentă plecare a avut loc luna trecută.

Mandana Dayani

Mandana Dayani a fost președinte al Archewell între 2021 și 2022, ea ocupând această funcție timp de doar 18 luni. Vestea plecării doamnei Dayani a fost anunțată în decembrie 2022. Ea a fost responsabilă pentru operațiunile zilnice ale grupului media și caritabil și a demisionat, în ceea ce a fost numit, o tranziție amiabilă și planificată, scrie The Express

Rebecca Sananes

În aceeași lună în care Dayani a părăsit Archewell, Rebecca Sananes a renunțat la funcția de șefă a departamentului audio. Aceasta ocupase postul și ea timp de 18 luni. Rebecca a fost angajată pentru prima dată pentru a produce podcastul Archetypes al lui Meghan în 2021 și a fost înlocuită ulterior de Serena Regan, director media. După plecarea ei, Rebecca a părut să o atace pe Meghan pe TikTok, afirmând că ea a fost cea care a creat podcastul premiat Archetypes. 

Fara Taylor

În 2023, Fara Taylor a renunțat la funcția de director de marketing la Archewell. În momentul în care a fost anunțată plecarea ei, The Telegraph a relatat că Meghan și Harry au fost "extrem de recunoscători" pentru sprijinul ei. Decizia doamnei Taylor de a demisiona a însemnat că, din 2018, cuplul a pierdut 16 membri ai echipei - cu toate acestea, Archewell a fost lansată abia în 2020. Ulterior, s-a anunțat că Ashley Hansen - care era șefă de comunicare - va conduce echipa de marketing.

Ben Browning

Ben Browning a părăsit Archewell în același timp cu Fara Taylor. Ben a fost șef al conținutului intern la Archewell, dar a fost și un producător nominalizat la Oscar. Plecarea comună a celor doi a avut loc la doar câteva zile după ce Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, Spare. 

Bennett Levine

Plecarea lui Bennett Levine de la Archewell a fost anunțată ieri, 30 ianuarie. El este al cincilea membru al personalului Archewell care se retrage din decembrie 2022 până acum. Bennett s-a alăturat companiei în calitate de coordonator în 2021 și a fost promovat ulterior la funcția de manager în anul următor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg