N-au nevoie de casa lui Charles! Imagini cu Prințul Harry și Archie, în grădina lor superbă din Montecito

7 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle și-or fi pierdut casa din Regatul Britanic, conacul Frogmore Cottage, însă reședința lor din Santa Barbara este tot ce le trebuie. Sau așa ar trebui...

Prințul Harry și Meghan Markle spun că și-au ales vasta reședință din Montecito datorită atmosferei sale „calme” și „vindecatoare” și că nimic nu oferă mai mult Zen decât grădina lor frumoasă, atunci când este înflorită.

Gradina Harry jpg

În documentarul lor difuzat pe Netflix, Ducii de Sussex au fost folosit imagini din viața lor de familie din SUA, inclusiv un moment adorabil în care Harry îl poartă în brațe pe Archie pe când acesta era mai mic, arătându-i florile de pe terenul lor.

Grădina lor este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe această proprietate, în care mai există o piscină, un iaz și un vast parc de joacă pentru copii.

Într-un interviu pentru revista The Cut, Meghan Markle a dezvăluit că frumusețea grădinii a fost lucrul care i-a atras la această proprietare, în primul rând. „Unul dintre primele lucruri pe care le-a observat soțul meu când ne-am plimbat prin curte a fost felul în care sunt legați cei doi palmieri din grădină. Vezi cum sunt conectați în partea de jos? Iubirea mea, ăștia suntem noi!”.

Pe lângă imaginile din noua lor casă din Montecito, care mai deține o bucătărie imensă și un birou decorat cu gust, serialul Netflix a inclus și cadre din casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, pe care cei doi vor trebui să o cedeze Prințului Andrew.

În documentarul lor, cei doi au dat de înțeles că Frogmore Cottage li s-a părut mereu un conac mic și înghesuit, mobilat desuet, în care Meghan Markle nu s-a simțit niciodată ca acasă.

Domeniul din Montecito al Ducilor de Sussex este unul cât se poate de încăpător pentru familia lor de patru persoane, iar grădina idilică pe care am putut-o vedea în imaginile de pe Netflix compensează pe deplin pentru pierderea micului conac britanic. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg