N-au nevoie de casa lui Charles! Imagini cu Prințul Harry și Archie, în grădina lor superbă din Montecito

7 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle și-or fi pierdut casa din Regatul Britanic, conacul Frogmore Cottage, însă reședința lor din Santa Barbara este tot ce le trebuie. Sau așa ar trebui...

Prințul Harry și Meghan Markle spun că și-au ales vasta reședință din Montecito datorită atmosferei sale „calme” și „vindecatoare” și că nimic nu oferă mai mult Zen decât grădina lor frumoasă, atunci când este înflorită.

Gradina Harry jpg

În documentarul lor difuzat pe Netflix, Ducii de Sussex au fost folosit imagini din viața lor de familie din SUA, inclusiv un moment adorabil în care Harry îl poartă în brațe pe Archie pe când acesta era mai mic, arătându-i florile de pe terenul lor.

Grădina lor este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe această proprietate, în care mai există o piscină, un iaz și un vast parc de joacă pentru copii.

Într-un interviu pentru revista The Cut, Meghan Markle a dezvăluit că frumusețea grădinii a fost lucrul care i-a atras la această proprietare, în primul rând. „Unul dintre primele lucruri pe care le-a observat soțul meu când ne-am plimbat prin curte a fost felul în care sunt legați cei doi palmieri din grădină. Vezi cum sunt conectați în partea de jos? Iubirea mea, ăștia suntem noi!”.

Pe lângă imaginile din noua lor casă din Montecito, care mai deține o bucătărie imensă și un birou decorat cu gust, serialul Netflix a inclus și cadre din casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, pe care cei doi vor trebui să o cedeze Prințului Andrew.

În documentarul lor, cei doi au dat de înțeles că Frogmore Cottage li s-a părut mereu un conac mic și înghesuit, mobilat desuet, în care Meghan Markle nu s-a simțit niciodată ca acasă.

Domeniul din Montecito al Ducilor de Sussex este unul cât se poate de încăpător pentru familia lor de patru persoane, iar grădina idilică pe care am putut-o vedea în imaginile de pe Netflix compensează pe deplin pentru pierderea micului conac britanic. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg