N-o mai apără nimeni. Meghan Markle va plăti pentru purtarea sa îngâmfată din Marea Britanie

12 ianuarie, 2023
meghan markle 3 jpg

Acuzațiile împotriva Ducesei de Sussex nu pleacă nicăieri. Angajații de la Palat susțin în continuare că Meghan Markle a avut un comportament abuzator la adresa lor.

Valentine Low, autor al cărții “Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor”, explică Page Six în exclusivitate că angajații nu renunță la ideea lor de a o aduce pe Meghan Markle în punctul în care le va plăti despăgubiri pentru că i-a terorizat în timpul șederii sale în Marea Britanie.

Perioada Meghan Markle din Anglia este de tristă amintire atât pentru angajații de la Palat, cât și pentru Ducii de Sussex înșiși, după cum au subliniat de repetate ori. Cu toate acestea, faptele nu se prescriu, în viziunea fostelor ajutoare ale Ducesei.

Autorul a stat de vorbă cu persoanele care au format front comun împotriva soției lui Harry și nu au nici cea mai mică intenție s-o ierte pe Ducesă.

Valentine Low spune: ”Eu nu pot să bag mâna în foc, nu am fost martor direct al evenimentelor, însă oamenii continuă să susțină că Meghan Markle i-a terorizat. Nu am avut ocazia să aud și versiunea Ducesei. Dar sursele mele nu dau niciun pas înapoi.”

Chiar înainte de interviul exploziv la Oprah, au apărut acuzele că Meghan Markle îi aducea pe angajați în punctul în care plângeau în hohote, în timpul în care a locuit la Palatul Kensington.

Deși Ducesa se autovictimizează ori de câte ori are ocazia, unii foști angajați susțin că au fost nevoiți să-și dea demisia fiindcă nu-i mai suportau toanele. Încă din 2018, Jason Knauf, asistentul de comunicare al Ducilor de Sussex a raportat comportamentul nepotrivit și inacceptabil al soției Prințului Harry.

Sharon Osbourne, o invitată obișnuită a emisiunii TalkTV, a vorbit în emisiunea lui Piers Morgan despre impactul recentelor interviuri ale Prințului Harry și despre modul în care acestea pot influența vizita sa în Marea Britanie și participarea la încoronarea Regelui Charles. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2023.

Osbourne crede că Prințul Harry va fi huiduit dacă vine la încoronarea Regelui Charles.

„ Sincer, dacă va veni în această țară în următoarele câteva luni, cred că va fi huiduit”, a spus ea. Morgan a adăugat că Prințul și Meghan au fost huiduiți și ultima dată când s-au aflat în Marea Britanie.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg