Natasha Archer, stilista și prietena lui Kate, a devenit indispensabilă Prințesei de Wales

17 iunie, 2024

Timp de aproape 15 ani, a stat în umbra lui Kate, discretă, dar formidabil de eficientă. Dedicarea și prietenia ei de nezdruncinat i-au adus o binemeritată promovare.

Ea este secretul imaginii impecabile a Prințesei Kate. FOTO: Profimedia
Ea este secretul imaginii impecabile a Prințesei Kate. FOTO: Profimedia

La 36 de ani, Natasha Archer - "Tash" pentru prietenii ei - este alter ego-ul lui Kate Middleton. Ea îi este alături din 2010, chiar înainte de anunțul logodnei sale cu Prințul William. Înainte de asta, ea a lucrat timp de trei ani în biroul privat al Ducelui și Ducesei de Gloucester.

Provenind dintr-un mediu privilegiat, Natasha Archer a urmat cursurile Școlii Uppingham, o instituție de lux din Rutland, Leicestershire, unde taxa anuală de internat este de 48.000 de lire sterline (echivalentul a 57.000 de euro). Printre colegii ei de clasă s-au numărat scriitorul și actorul Stephen Fry și viitorul soț al Pippei Middleton, James Matthews. La acea vreme, actorul australian Hugh Jackman era asistent de predare. Natasha a continuat să studieze spaniola la King's College din Londra.

Sosirea ei, în calitate de asistentă și stilist personal, în "cercul intim" al lui Kate Middleton a ajutat-o pe aceasta să-și definească mai bine stilul vestimentar, după cum a declarat o sursă anonimă pentru „Vanity Fair” în 2014: „Kate a fost un fashion icon reticent la început, dar acum apreciază acest lucru. Tash o ajută să facă rost de anumite haine. Ea cumpără multe pentru Kate online și îi comandă sute de rochii pe care să le probeze. Ea a convins-o să își asume și mai multe riscuri. Tivurile sunt mai scurte, iar Kate se întrece cu adevărat în materie de modă."

Admiratoare a unor designeri precum Reiss, Jenny Packham și Diane Von Furstenberg, expertiza stilistică a Natashei a permis ca garderoba prințesei să evolueze de la piese neutre, funcționale, la haine mai vibrante și mai colorate.

Mai mult decât o simplă consultantă

De-a lungul anilor, indispensabila asistentă a devenit o apariție obișnuită în urma lui Kate Middleton, la evenimentele publice majore și în turneele sale internaționale, din Canada până în Australia, cărând genți și valize din avion! Dar rolul ei nu se limitează la a o sfătui pe Prințesa Kate cu privire la aspectul ei! Cele două femei au dezvoltat curând o prietenie strânsă. Natasha Archer a fost prima non-Winsor care a vizitat-o pe Kate la Spitalul St Mary's în aprilie 2018, la scurt timp după ce s-a născut Louis. Căsătorită cu Chris Jackson, fotograful regal al Agenției Getty Images, ea însăși va da naștere la doi băieți, Theo și Otto.

În 2019, Natasha Archer fusese deja decorată cu Ordinul Regal Victorian pentru servicii aduse monarhiei de mâna Prințului William, la Palatul Buckingham. Recenta boală a prințesei de Wales a întărit și mai mult legăturile de încredere și afecțiune cu "mâna sa dreaptă". Natasha a făcut mai multe vizite în ianuarie la Clinica din Londra, unde Catherine a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. Astăzi, ea este una dintre persoanele apropiate care o sprijină și o asistă în timpul tratamentului împotriva cancerului. În semn de afecțiune, Kate i-a dăruit un ceas Cartier "Ballon bleu" cu brățară din oțel.

Toate acestea explică și justifică decizia lui Kate și a lui William de a o promova pe Natasha în funcția de asistent executiv privat senior. Acest nou rol îi va lărgi sfera de activitate, ea urmând să fie implicată direct în gestionarea proiectelor și a agendei cuplului. O sursă autorizată a declarat pentru „Mail on Sunday”: „Natasha merită acest impuls. Ea este întotdeauna discretă și loială lui Kate. Creșterea salariului va fi, de asemenea, binevenită. Această numire înseamnă că ne putem aștepta să o vedem pe Natasha alături de Kate în anii următori. Acesta pare a fi modul în care Kate îi mulțumește pentru loialitatea ei."

FOTO: Profimedia, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg