Ne e dor de ea! Semnele care arată că e posibil să o revedem din nou pe Kate Middleton la un eveniment

2 iulie, 2024

Kate Middleton, care face chimioterapie preventivă după ce a fost diagnosticată cu cancer, ar putea reapărea la un eveniment public în curând! Fanii și întreaga lume abia așteaptă să o revadă pe Prințesă!

Kate Middleton foto profimedia jpg

Kate Middleton e prezentă an de an în tribuna oficială de la Wimbledon, însă anul acesta fanii regali se întreabă dacă Prințesa de Wales va avea o apariție la turneul de tenis.â

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dispărut din ochii publicului după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră în ianuarie și a început apoi chimioterapia preventivă în urma unui diagnostic de cancer. Palatul Kensington nu a confirmat dacă prințesa va participa la Wimbledon, dar Kate Middleton a împărtășit o actualizare despre starea sa de sănătate în iunie, spunând că "face progrese bune", dar "există zile bune și zile rele".

Kate Middleton a declarat că speră "să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii", astfel că ne duce cu gândul că posibil să o vedem cât mai curând la Winbledon. În declarația ei oficială, ea a adăugat: „Tratamentul meu este în desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să dedic timp personal lucrurilor care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă."

Declarația sa a fost făcută înainte de apariția sa la Trooping the Colour, pe 15 iunie, unde s-a alăturat procesiunii cu trăsura împreună cu cei trei copii ai săi și a apărut pe balcon pentru a urmări defilarea în cinstea Regelui Charles.

Pasionată încî din copilărie de tenis, Kate Middleton a devenit patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) și, în mod tradițional, prezintă trofee campionilor de la Wimbledon.

Rămâne de văzut dacă ea va apărea la celebrul turneu de tenis. Anul trecut, îmbrăcată într-o ținută verde pal, ea a atras toate privirile.

Kate Middleton, prima apariție la Wimbledon 2023, Foto Getty (6) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 4 jpg
Casa Regala spaniola are cont de Instagram jpg
printesa anne jpg
Prințesa Diana AI incoronare (elle) 2 jpg
Regele Mohammad al VI lea al Marocului cu fotbalistii si mamele lor  Instagram jpg
Mary și Frederik ai Danemarcei în Groenlanda profimedia 0885940740 jpg
Sarah Ferguson si fiica sa, Printesa Eugenie   Instagram jpg
Prințul Constantin Alexios al Greciei si Brooks Nader la nunta Olivia Culpo   Profimedia, Instagram jpg
Cei patru regali (16) jpg
Alina de România și fiica sa, Maria 4 Facebook jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg
Charlene și Albert de Monaco, Foto Palatul Princiar jpg
Printesa Kate Middleton la Wimbledon 2022   profimedia 0706359563 jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg
Hussein și Rajwa PNG