Nepoata lui Grace Kelly îi seamănă extraordinar faimoasei sale bunici

Citeste tot despre:

Am observat asta cam la toți urmașii legendarei Grace Kelly: sunt foarte atrăgători. Gândiți-vă la Andrea, Pierre sau Charlotte Casiraghi, dar și la la frații Pauline, Camille și Louis, din partea Prințesei Stephanie de Monaco.

Toți acești nepoți ai actriței americane au acel ceva seducător, pe care nu-l puteau moșteni decât pe linia superbei bunici materne. Cel mai recent exemplu este cel al lui Camille Gottlieb, în vârstă de 19 ani, fiica cea mică a lui Stephanie dintr-o legătură amoroasă cu fostul ei bodyguard, Jean-Raymond Gottlieb.

I don't wanna hurt you but you live for the pain

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

O foarte tânără Grace Kelly, la 20 de ani

E bine, adolescenta care până de curând avea părul șaten închis, s-a vopsit blondă și a documentat aceste lucru printr-o poză pe Instagram, pe 28 septembrie. Prilej pentru noi de a observa ceva în atitudinea și look-ul acesteia, care ne aduce aminte de celebra ei bunică, Grace Kelly.

Dar și de rebela ei mamă, Stephanie, și aici ne referim la țigara ținută, nonșalant, în gură.

Stephanie, alături de fetele ei, Pauline Ducruet (stânga) și Camille Gottlieb

O fotografie care a născut reacții pentre fanii fetei, muți dintre ei comentând că tânăra Camille seamănă foarte mult cu bunica ei. Cel puțin, o face în acest cadru.

Prințesa Stephanie mai are doi copii, pe Pauline, de 23 de ani, și Louis, de 24, rezultați din mariajul cu fostul ei soț, Daniel Ducruet, bodyguard la rândul lui.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA