Nepoata Prințesei Diana, ipostază romantică înainte de nuntă. Lady Amelia abia așteaptă să se mărite

17 martie, 2023
FotoJetLadyAmeliasiDiana jpg

Una dintre celebrele surori Spencer va fi în curând mireasă.

Nu mai este mult până când nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer și Greg Mallett vor spune „Da”. Logodnicul Ameliei a distribuit joi o fotografie romantică cu el și viitoarea sa mireasă în Cape Town. Imaginea o arată pe Amelia mângâindu-l pe față pe viitorul ei soț, în timp ce acesta zâmbea. Blondina pare că își soarbe logodnicul din priviri.

Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) jpg

În dreptul imaginii, viitorul mire a scris scurt și la obiect: ”Nu mai e mult.”

Sora geamănă a Ameliei, Lady Eliza Spencer a reacționat de îndată la superba fotografie cu o serie de emoji cu inimioare.

Amelia este logodită cu Greg din iulie 2020. Atunci tatăl ei, Charles Spencer, al 9-lea Earl Spencer, care este fratele mai mic al Prințesei Diana și-a arătat bucuria printr-un mesaj de felicitare: ”Sunt fericit că fiica mea Amelia s-a logodit cu Greg, iubitul pe care îl are de 11 ani. E minunat să-i văd așa entuziasmați în legătură cu viitorul lor.”

După care Charles Spencer a adăugat: ”Le trimit dragostea mea și urarea de a fi mereu fericiți împreună. Sunt onorat că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a se logodi, este un gest foarte drăguț.”

Greg și-a anunțat logodna pe pagina sa de socializare, printr-o imagine adorabilă, în dreptul căreia a scris: ”Cea mai frumoasă zi din viața mea, 22 iulie 2020. I-am propus iubitei mele să-și petreacă restul vieții alături de mine și a spus ”Da”. Sunt cel mai fericit și te iubesc din toată inima, Amelia Spencer”, a anunțat acum 3 ani bărbatul.

Cei doi amorezi s-au cunoscut în timp ce studiau la Universitatea din Cape Town. În ianuarie 2023, Lady Amelia a distribuit public imagini de la petrecerea burlăcițelor, pe care a descris-o ”de vis”.

Între cei doi pare că este totul lapte și miere.

Lady Eliza şi Lady Amelia Spencer sunt fiicele gemene ale Lordului Charles Spencer, fratele regretatei Lady Di. Ele aveau 5 ani când aceasta a pierit fulgerător în cumplitul accident de la Paris şi nu au avut ocazia de a-şi cunoaşte celebra mătuşă alintată Prinţesa Inimilor.

Însă toată lumea le remarcă delicateţea gemenelor, atunci când se afişează în public. Surorile în vârstă de 30 de ani sunt, de cele mai multe ori, nedespărțite.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg