Nepoata prinţesei Diana s-a căsătorit cu un milonar. Lady Kitty Spencer este mai mică decât mirele cu 32 de ani

26 iulie, 2021
6 nepoata1 jpg jpeg

Nepoata prinţesei Diana, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu un magnat milionar, în vârstă de 62 de ani, într-o ceremonie fastuoasă în Italia.

Lady Kitty Spencer şi Michael Lewis şi-au unit destinele în faţa prietenilor şi a familiei la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati.

Mireasa a purtat  o rochie Dolce & Gabbana din dantelă albă, cu gât înalt. Kitty Spencer nu a optat pentru o coafură sofisticată în ziua marelui eveniment, ci a avut părul strâns într-un coc.

3 nunta12 jpg jpeg
stanga
dreapta
10 printesa diana2 jpg jpeg
12 printesa diana4 jpg jpeg
13 printesa7 jpg jpeg
5 printesa diana 1 jpg jpeg
15 printesa diana1 jpg jpeg
6 nepoata1 jpg jpeg
3 nunta12 jpg jpeg
18 nunta14 jpg jpeg

Oaspeţii s-au bucurat de cină şi dans, apoi au ieşit pe trenenul conacului, care oferă o vedere spre Roma, pentru a urmări un foc de artificii, relatează Daily Mail.

Printre participanţi s-au aflat surorile miresei, gemenele Eliza şi Amelia, cântăreaţa Pixie Lott şi iubitul ei, modelul Oliver Cheshire, şi vedeta Mark Vandelli. Au participat, de asemenea, soţia actorului Idris Elba, Sabrina, vicontesa Emma Weymouth şi, soţul ei, Ceawlin Thynn.

Nu se ştie dacă verişorii miresei, Harry şi William au reuşit să ajungă la nuntă, dar pare puţin probabil, având în vedere restricţiile de călătorie din cauza coronavirusului.

Lady Kitty este fiica fratelui prinţesei Diana, Earl Charles Spencer, în vârstă de 57 de ani.

Cei doi şi-au păstrat relaţia departe de lumina reflectoarelor după ce au fost surprinşi sărutându-se pentru prima oară în august 2019, în timp ce părăseau Clubul 55 din St Tropez. Lady Kitty, care a fost numită ambasadorul global pentru Dolce şi Gabbana la începutul acestui an, a dezvăluit că îi place să-şi păstreze relaţia departe de ochii curioşilor.

„Nu se întâmpla asta pentru  că nu acord o importanţă iubirii, pentru că, pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume şi o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuţie. Problema e că te deschizi în faţa altor persoane care au tot felul de păreri şi pur şi simplu nu este relevant pentru viaţa nimănui, decât pentru a mea şi a familiei mele”. „Aştept cu nerăbdare o viaţă cu adevărat fericită: o căsnicie frumoasă şi copii fericiţi. Sunt  liniştită, pentru că lucrurile se desfăşoară aşa cum ar trebui.Recente pe Ok! Magazine

meghan archie jpg
kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg