Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit. Locația inedită aleasă de Lady Amelia Spencer pentru nuntă

23 martie, 2023
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg

În sfârșit, marele eveniment a avut loc. Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer s-a căsătorit cu Greg Mallett, iubitul pe care îl avea de ani de zile.

Nunta s-a ținut într-o locație inedită, în vârf de munte. Lady Amelia Spencer și Greg Mallett erau deja împreună de 14 ani. Fericitul și longevivul cuplu a ales să-și unească destinele la Ferma La Cotte, în apropiere de Cape Town, Africa de Sud, anunță Daily Mail.

”Pentru mine înseamnă enorm că ne-am căsătorit aici”, a declarat Lady Amelia Spencer, în vârstă de 30 de ani, marți. ”Aici ne-am maturizat în ultimii 14 ani, toate amintirile noastre superbe de cuplu sunt aici. Acum, acest loc este și mai special.”

Printre persoanele care le-au fost alături la acest eveniment marcant s-au numărat sora geamănă a Ameliei, Lady Eliza, sora Lady Kitty și fratele Samuel.

Charles Spencer, fratele prințesei Diana, a încercat să l convingă pe Harry să amâne nunta jpeg

Daily Mail scrie că a existat totuși un mare absent, tatăl miresei și fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, al 9-lea conte Spencer. Nu se cunoaște motivul pentru care socrul mic a absentat de la un asemenea eveniment important în viața fiicei sale.

Nu se cunoaște nici dacă alți membri ai familiei regale au participat la nuntă.

Fericitul cuplu a păstrat discreție absolută vizavi de această nuntă, Lady Amelia Spencer și iubitul au publicat o singură fotografie săptămâna trecută, în care își celebrau iubirea longevivă.

Amelia este logodită cu Greg din iulie 2020. Atunci tatăl ei, Charles Spencer, al 9-lea Earl Spencer, care este fratele mai mic al Prințesei Diana și-a arătat bucuria printr-un mesaj de felicitare: ”Sunt fericit că fiica mea Amelia s-a logodit cu Greg, iubitul pe care îl are de 11 ani. E minunat să-i văd așa entuziasmați în legătură cu viitorul lor.”

După care Charles Spencer a adăugat: ”Le trimit dragostea mea și urarea de a fi mereu fericiți împreună. Sunt onorat că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a se logodi, este un gest foarte drăguț.”

Greg și-a anunțat logodna pe pagina sa de socializare, printr-o imagine adorabilă, în dreptul căreia a scris: ”Cea mai frumoasă zi din viața mea, 22 iulie 2020. I-am propus iubitei mele să-și petreacă restul vieții alături de mine și a spus ”Da”. Sunt cel mai fericit și te iubesc din toată inima, Amelia Spencer”, a anunțat acum 3 ani bărbatul.

Cei doi amorezi s-au cunoscut în timp ce studiau la Universitatea din Cape Town.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg