Nepoata Prințesei Margaret, la 21 de ani: adorabila domnișoară de onoare a Prinților de Wales a crescut

29 martie, 2023

Lady Margarita, nepoata Prințesei Margaret, a fost una dintre domnișoarele de onoare de la nunta Prințului William cu Kate Middleton din 2011.

Lady Margarita, foto dreapta jos
Lady Margarita, foto dreapta jos

Pe atunci în vârstă de doar opt ani, Lady Margarita Armstrong-Jones, pe numele ei complet, a cucerit inimile celor din audiență cu drăgălășenia ei, fiind extrem de simpatică în rochia ei albă de domnișoară de onoare și cu o coroniță cu flori purtată pe cap.

Puțini dintre admiratorii regali știau atunci că fetița este cel mai proeminent membru al familiei regale pe care... nu l-au întâlnit niciodată: fiica verișorului primar al Regelui Charles și singura fată dintre nepoții excentricei Prințese Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a.

Ei bine, fetița din aceste imagini a crescut frumos, iar astăzi o regăsim, la vârsta de 21 de ani, plină de farmec și deosebit de elegantă.

Frumoasa și eleganta Lady Margarita este fiica lui David Armstrong-Jones, al doilea Conte de Snowdon, și a fostei lui soții, Serena Armstrong-Jones. 

Chiar dacă este nepoata unei prințese de sânge, tânăra aristocrată face acea punte între regalitate și normalitate. Și cu toate că nepoata Prințesei Margaret nu este recunoscută cu ușurință de paparazzi, ea a fost acolo la toate evenimentele cheie ale casei regale britanice, inclusiv la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și la slujba de pomenire pentru Ducele de Edinburgh. 

Astăzi, o descoperim o tânără femeie înfloritoare pe coperta din luna mai a revistei britanice Tatler, acolo unde Lady Margarita apare într-o spectaculoasă rochie cu imprimeu primăvăratic și cu privirea seducătoare care ne amintește de faimoasa sa bunică.  

Din păcate, cea mai mică dintre nepoții Prințesei Margaret nu și-a cunoscut niciodată bunica: Margaret a murit în februarie 2002, urmată de Regina Mamă în luna martie a aceluiași an. O lună mai târziu și botezată după ambele femei, s-a născut Margarita Elizabeth Rose Alleyne Armstrong-Jones.

În prezent, tânăra este studentă la Universitatea din Oxford Brooks, este pasionată de fotografie, iar în timpul ei liber creează bijuterii.

Foto: Profimedia, Getty Images, TatlerRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg