Nepoata Prințului Albert de Monaco a strălucit pe covorul roșu de la Met Gala. A ținut să fie prezentă

2 mai, 2023

Charlotte Casiraghi este o obișnuită a evenimentelor de modă, nu putea lipsi nici de la marea gală Met găzduită pe 1 mai 2023 la Muzeul Metropolitan din New York.

FotoJetMonaco jpg

Fiica Prințesei Caroline de Monaco și totodată nepoata Prințului Albert de Monaco a strălucit la marele eveniment monden într-o rochie lungă, neagră, urmând astfel indicațiile organizatorilor. Considerat cel mai important eveniment de fashion al anului, Met Gala are în fiecare an câte o temă, pe care marii designeri încearcă să o interpreteze într-o manieră cât mai originală și extravagantă.

Anul acesta, întregul eveniment a fost întru comemorarea vieții și muncii marelui și regretatului designer de lux Karl Lagerfeld. De aceea, vedetele s-au întrecut în ținute emblematice, care să amintească de creațiile răposatului creator de modă.

Charlotte Casiraghi a revenit astfel pe covorul roșu de la Met Gala cu intenția clară de a-l onora pe designer, un apropiat al familiei sale.  Fiica în vârstă de 36 de ani a Prințesei Caroline de Monaco a optat pentru o rochie lungă, neagră, cu umerii goi și detalii de dantelă, care îi evidențiau silueta fină.

Nepoata Prințului Albert de Monaco a fost fotografiată pe covorul roșu la evenimentul plin de vedete cu Kristen Stewart și Sofia Coppola.

Charlotte Casiraghi a mai participat și la alte ediții Met Gala. Nepoata lui Grace Kelly a mai fost văzută în 2016, 2018 și 2019. Nu putea lipsi de la ediția dedicată lui Karl Lagerfeld.

Acesta a devenit director de creație al casei de modă Chanel în 1983. La moartea lui, în 2019, mama lui Charlotte Casiraghi, Prințesa Caroline de Monaco, și-a exprimat regretul pierderii unui prieten drag. Potrivit Royal Central, prințesa Caroline a declarat în 2019: ”Am fost prieteni 45 de ani. Nici unele rude nu mă cunosc de atâta timp, poate doar doica mea, care s-a stins anul trecut, mă știa la fel de bine cum mă știa Karl. Moartea lui este ca un deces în propria noastră familie. La moartea tatălui meu, el m-a sprijinit, iar azi simt că am mai pierdut pe cineva din familie. Și copiii mei sunt afectați. Îl știu pe Karl dintotdeauna.”, mărturisea, răvășită de durere, Prințesa Caroline de Monaco.

Iată că ieri Charlotte Casiraghi a putut să-i aducă din nou un omagiu dragului și regretatului lor prieten de familie.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg