Regina Camilla trece prin clipe grele: boala cu care se luptă fiica răposatului ei frate

31 ianuarie, 2024

Camilla nu are parte de liniște. Ocupată cu îngrijirea lui Charles, regina-consoartă își face griji și pentru un alt membru al familiei sale.

Recent, nepoata Reginei Camilla și-a făcut publice propriile probleme de sănătate.

Ayesha Shand   GettyImages 487601145 jpg

Ayesha Shand a dezvăluit pentru publicația Daily Mail că a dus o luptă „agonizantă” și „insuportabilă” cu o afecțiune care nu-i dă pace de mult timp, endometrioza.

Ayesha, în vârstă de 29 de ani, al cărui tată a răposatul frate al Camillei, Mark Shand, a declarat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru a ajuta la tratarea durerii chinuitoare provocate de endometrioză. Afecțiunea se caracterizează prin prezența țesutului endometrial, care căptușește uterul pe interior și sângerează la fiecare menstruație, în afară cavității uterine.

Ayesha Shand   profimedia 0774238811 jpg

„Este agonizant și complet insuportabil”, a declarat Shand, care lucrează la o galerie de artă din New York, acolo unde tatăl ei a murit după o cădere accidentală, în 2014, la vârsta de 62 de ani. „În fiecare lună, ingerez sute de analgezice, am vărsături, petrec nopți și zile ghemuită pe podea plângând. Toate acestea sunt urmate de valuri intense de neputință și depresie. Endometrioza este foarte greu de diagnosticat, tratat și, în cele din urmă, de vindecat. Potrivit statisticilor, una din zece femei suferă de aceasta, dar din cauza incapacității de a diagnostica afecțiunea, este probabil ca numărul să fie dublu. Majoritatea femeilor trăiesc acest ciclu de durere în tăcere. Sunt destul de norocoasă să fiu operată în câteva săptămâni."

Ayesha, a cărei mamă este fosta actriță franceză Clio Goldsmith, va fi susținută fără îndoială de Camilla în lupta ei cu boala. Tânăra a vorbit, în trecut, și despre modul în care mătușa ei a ajutat-o să facă față pierderii tatălui ei.

„A fost incredibilă. A fost alături de mine nu numai personal, ci și pentru a menține vie moștenirea tatălui meu”, a declarat Shand în 2021.

Nepoata reginei-consoarte s-a mutat la New York în 2023, după ce a lucrat timp de cinci ani la galeria Hauser & Wirth din Mayfair, aflată sub administrarea Prințesei Eugenie.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg