Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Prinţesa Beatrice, a încălcat protocolul regal?

26 iulie, 2018
2 princess beatrice gettyimages 540082760 jpg jpeg

După cum bine ştim, familia regală britanică operează de pe mai multe platforme de socializare. Totuşi, acestea sunt manevrate de specialişti în comunicare, nu direct de către capetele încoronate. Asta pentru că regalităţile nu au voie să deţină conturi pe reţelele de socializare şi să împărtăşească momente din viaţa lor de zi cu zi, aşa cum se întâmplă în cazul altora.

Prinţesa Eugenie şi Prinţesa Beatrice

Totuşi, Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta, s-a abătut de la această regulă şi şi-a făcut un cont privat de Instagram. Adevărul a ieşit la iveală când prietena ei, modelul Karlie Kloss, a postat pe reţelele de socializare o imagine cu reacţia lui Beatrice la anunţul logodnei ei. Beatrice este etichetată cu contul ”@beayork”, care pare să fie contul ei de Instagram, privat.

Contul Prinţesei Beatrice de Instagram

Mulţi au fost surprinşi să afle că nepoata reginei Elisabeta are un cont privat de Instagram, din moment ce Meghan Markle, de-abia intrată în familia regală, a fost nevoită să-l şteargă pe al ei. Totuşi, simpatizanţii regali sunt blânzi cu Beatrice, aşa cum este şi Regina, căci aceasta este a opta în linia de succesiune la tronul britanic, practic fără şansă la tron. Mai puţine reguli, mai îngăduitori vizavi de ea!

Postarea care a dat-o de gol!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg