Nepoata reginei, în fustă mini? A afișat o siluetă de vis, după ce-a născut a treia oară

16 ianuarie, 2023

Cutumele regale de la palatul britanic cer ca membrii Coroanei să afișeze ținute cât se poate de sobre.

Nu este cazul acestei nepoate a regretatei Regine Elisabeta a II-a, care nu se bucură de statut regal și nici nu-și dorește asta.

Zara Tindall profimedia 0749664865 jpg

În vârstă de 41 de ani, Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, a afișat o dispoziție de zile mari la cursa de cai Magic Millions organizată în weekend în Queensland, Australia. Aceasta a participat la eveniment alături de soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, în vârstă de 44 de ani.

Însă detaliul care a atras cel mai mult atenția a fost ținuta fiicei Prințesei Anne, aceasta optând pentru o rochie bleu cu print vesel, extrem de scurtă, lăsând la vedere o pereche de picioare foarte fit, pe care Zara nu le-a mai arătat, până acum, la evenimentele regale. Protocolul nici n-ar lăsa-o să facă asta, de altfel.

Zara Tindall și soțul ei se află în vacanță în Australia, iar la evenimentul din weekend cei doi au fost într-o dispoziție de zile mari, pozând amuzați alătură de ceilalți invitați, sărutându-se și mângâindu-se fără rezerve în fața fotografilor.

Nu este prima dată când Zara poartă rochii sau fuste scurte atunci când nu participă la evenimente care au legătură cu familia regală, însă diferența este că, acum, nepoata reginei își permite să o facă.

Zara Tindall a slăbit vizibil după ce l-a născut pe cel de-al treilea ei copil cu Mike Tindall, un băiețel botezat Lucas Philip, venit pe lume în martie 2021. Cei doi mai sunt părinții a două fete, prima lor născută, Mia, împlinind mâine nouă ani, în timp ce fiica mijlocie, Lena, are patru ani.

Căsătorită în 2011 cu Mike, Zara este singura nepoată a Reginei Elisabeta care nu beneficiază de titlu și privilegii regale și, prin urmare, nu este obligată să reprezinte Coroana la evenimente publice.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}