Nepoata reginei, Prinţesa Beatrice, are un iubit nou? Iat-o în compania unui bărbat misterios!

26 februarie, 2018
2 princess beatrice gettyimages 540082760 jpg jpeg

În timp ce sora sa are programată nunta în toamna acestui an, Prinţesa Beatrice nu dă semne că se grăbeşte să ajungă la altar. De fapt, nepoata reginei nu are nici măcar o relaţie amoroasă oficială. Totuşi, paparazzi au surprins-o în compania unui bărbat misterios!

El e noul ei iubit?

E foarte discretă cu viaţa ei privată, de aceea, poate, nu ştim decât despre relaţia de zece ani cu Dave Clark, de care s-a despărţit, însă, acum mult timp. Totuşi, paparazzi par să fi aflat că Prinţesa Beatrice are o relaţie amoroasă, de care nu e pregătită să vorbească încă.

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla într-o maşină alături de un bărbat misterios. Chipurile, cei doi au luat cina în restaurantul Mateo, din West Hollywood. Bărbatul în cauză era îmbrăcat casual, cu o jachetă închisă la culoare şi-un tricou negru, iar Beatrice purta un outfit neglijent, poate pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă.

Prinţesa Beatrice şi fostul ei iubit, Dave Clark

Încercând să se ferească de ochii indiscreţi şi de bliţurile aparatelor de fotografiat, Beatrice (29) şi respectivul bărbat păreau destul de apropiaţi. Să fie, aşadar, noul iubit al nepoatei Reginei? Ne vom convinge de asta, cel mai probabil, la nunta surorii sale, Prinţesa Eugenie.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg