Nepoatele gemene ale Prințesei Diana sunt spectaculoase într-un pictorial romantic ca un film de epocă

10 iulie, 2024

Publicația Tatler a readus, ieri, în actualitate un pictorial mai vechi cu nepoatele Prințesei Diana, Lady Eliza și Lady Amelia, care a apărut inițial în ediția din martie 2021.

Pe 10 iulie, fiicele gemene ale lui Charles Spencer cu prima sa soție, Victoria Aitken, au împlinit vârsta de 32 de ani, prilej pentru noi să celebrăm acest duo regalo-monden cu un pictorial pe care acestea l-au făcut pentru prestigioasa revistă britanică Tatler.

Foto: Luc Braquet/Tatler
Foto: Luc Braquet/Tatler

De când s-au mutat din Africa de Sud la Londra, în 2021, nepoatele Prințesei Diana au ieșit din umbra surorii lor mai mare, Lady Kitty Spencer, și și-au creat propria lor imagine și faimă.

Reprezentantele noii generații a dinastiei Spencer, Amelia și Eliza și-au făcut debutul în public în anul 2011, la nunta vărului lor primar, Prințul William. Apoi, în 2018, Lady Amelia a participat la nunta vărului său mai mic, Harry, alături de mama ei, de sora Kitty și de fratele Louis, Vicontele de Althorp.

Deși Amelia și Eliza sunt uimitor de asemănătoare pentru publicul larg, care n-a putut niciodată să le deosebească, gemene susțin că nu sunt identice. În articolul din revista Tatler, se menționează că Eliza este sora mai mare... cu un minut și cea care pare o versiune mai tânără a mamei ei, Victoria Aitken, fost model britanic.

Un alt mod în care se pot deosebi aceste surori gemene este acela că Lady Amelia este măritată, aceasta spunându-i Da anul trecut chipeșului finanțist Greg Mallett.

Fetele nu s-au născut în Africa de Sud, dar familia Spencer s-a mutat acolo în 1995, pentru a evita atenția pe care a atras-o mătușa lor, Prințesa Diana, în Anglia. Părinții lor au divorțat în 1997, dar gemenele au amintiri frumoase despre Althorp, locul în care a copilărit și Diana și unde fetele își petreceau vacanțele alături de tatăl lor, Charles Spencer.

Lady Amelia Spencer nuntă foto Instagram

Deși gemenele sunt asociate azi cu numele Dianei, acestea aveau doar cinci ani atunci când prințesa a murit, în 1997, și n-au apucat s-o cunoască foarte bine.

„Crescând în Africa de Sud, chiar nu aveam idee atunci cât de importantă era ea în lume. A venit să ne viziteze în Africa de Sud de câteva ori. A stat cu noi, chiar înainte de a muri, în casa tatălui meu din Cape Town. Am fost foarte norocoși să am petrecut acel timp cu ea”, a declarat Lady Eliza pentru Tatler.

Foto: Tatler, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg