Nepoatele gemene ale Prințesei Diana sunt spectaculoase într-un pictorial romantic ca un film de epocă

10 iulie, 2024

Publicația Tatler a readus, ieri, în actualitate un pictorial mai vechi cu nepoatele Prințesei Diana, Lady Eliza și Lady Amelia, care a apărut inițial în ediția din martie 2021.

Pe 10 iulie, fiicele gemene ale lui Charles Spencer cu prima sa soție, Victoria Aitken, au împlinit vârsta de 32 de ani, prilej pentru noi să celebrăm acest duo regalo-monden cu un pictorial pe care acestea l-au făcut pentru prestigioasa revistă britanică Tatler.

Foto: Luc Braquet/Tatler
Foto: Luc Braquet/Tatler

De când s-au mutat din Africa de Sud la Londra, în 2021, nepoatele Prințesei Diana au ieșit din umbra surorii lor mai mare, Lady Kitty Spencer, și și-au creat propria lor imagine și faimă.

Reprezentantele noii generații a dinastiei Spencer, Amelia și Eliza și-au făcut debutul în public în anul 2011, la nunta vărului lor primar, Prințul William. Apoi, în 2018, Lady Amelia a participat la nunta vărului său mai mic, Harry, alături de mama ei, de sora Kitty și de fratele Louis, Vicontele de Althorp.

Deși Amelia și Eliza sunt uimitor de asemănătoare pentru publicul larg, care n-a putut niciodată să le deosebească, gemene susțin că nu sunt identice. În articolul din revista Tatler, se menționează că Eliza este sora mai mare... cu un minut și cea care pare o versiune mai tânără a mamei ei, Victoria Aitken, fost model britanic.

Un alt mod în care se pot deosebi aceste surori gemene este acela că Lady Amelia este măritată, aceasta spunându-i Da anul trecut chipeșului finanțist Greg Mallett.

Fetele nu s-au născut în Africa de Sud, dar familia Spencer s-a mutat acolo în 1995, pentru a evita atenția pe care a atras-o mătușa lor, Prințesa Diana, în Anglia. Părinții lor au divorțat în 1997, dar gemenele au amintiri frumoase despre Althorp, locul în care a copilărit și Diana și unde fetele își petreceau vacanțele alături de tatăl lor, Charles Spencer.

Lady Amelia Spencer nuntă foto Instagram

Deși gemenele sunt asociate azi cu numele Dianei, acestea aveau doar cinci ani atunci când prințesa a murit, în 1997, și n-au apucat s-o cunoască foarte bine.

„Crescând în Africa de Sud, chiar nu aveam idee atunci cât de importantă era ea în lume. A venit să ne viziteze în Africa de Sud de câteva ori. A stat cu noi, chiar înainte de a muri, în casa tatălui meu din Cape Town. Am fost foarte norocoși să am petrecut acel timp cu ea”, a declarat Lady Eliza pentru Tatler.

Foto: Tatler, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg
Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg