Nepoatele Reginei Elisabeta sunt copleșite de durerea pierderii. Ce mesaj emoționant au transmis Prințesele Beatrice și Eugenie

20 septembrie, 2022
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie jpg

Fiicele Prințului Andrew erau foarte apropiate de suverană. Prințesele Beatrice și Eugenie au transmis un mesaj emoționant înaintea înmormântării bunicii lor.

Cele două tinere au publicat și o imagine înduioșătoare, cu ele mici, iar suverana în mijloc. Nu l-au uitat nici pe Regele Charles, căruia i s-au adresat ”dragă unchiule”.

Eugenie și Beatrice cu Regina jpg

Beatrice și Eugenie sunt foarte afectate de pierdere, ca întreaga familie regală. Nepoții și strănepoții sunt devastați de plecarea Reginei, la doar câteva luni după ce au sărbătorit-o în cadrul Jubileului.

Gan-Gan, cum mai era alintată de copii, a lăsat un mare gol ce nu va putea fi vreodată umplut. Și chiar dacă Regina a avut multiple disensiuni cu tatăl lor, Prințul Andrew, care nici măcar nu a avut voie să poarte uniforma militară la ceremonie, cu prințesele s-a înțeles perfect și a fost prezentă în toate evenimentele importante ale vieții lor, pentru a le celebra.

Iată ce au notat pentru eternitate surorile: ”De când ne-ai părăsit, nu ne-am mai găsit cuvintele. Au existat hohote de plâns, dar și de râs, tăcere și discuții, îmbrățișări și singurătate, dar, cel mai pregnant, îți simțim lipsa, iubită regină și bunică. Credeam că vei fi mereu aici. Îți ducem dorul. Erai femeia alfa, ghidul nostru, mâna blândă de pe spatele nostru, care ne ghida prin lume. Ne-ai învățat atâtea și îți vom prețui lecțiile și amintirea întotdeauna. Pentru moment, vrem doar să-ți mulțumim. Că ne-ai făcut să râdem, că ne-ai inclus în viața ta, că ne-ai alinat și ne-ai împuternicit. Pentru grijă și bucurie. Fiindcă ai un impact colosal asupra familiei și asupra lumii. Lumea te plânge, buni! Ai fost un lider remarcabil! Ne bucurăm că ești din nou lângă bunicul. Adio, draga noastră! Suntem onorate c-am fost nepoatele tale. Știm că dragul nostru unchi Charles va continua ce ai început. Dumnezeu e cu Regele! Toată dragostea noastră, Beatrice și Eugenie.”

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg