Nepoatele Reginei Elisabeta sunt copleșite de durerea pierderii. Ce mesaj emoționant au transmis Prințesele Beatrice și Eugenie

20 septembrie, 2022
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie jpg

Fiicele Prințului Andrew erau foarte apropiate de suverană. Prințesele Beatrice și Eugenie au transmis un mesaj emoționant înaintea înmormântării bunicii lor.

Cele două tinere au publicat și o imagine înduioșătoare, cu ele mici, iar suverana în mijloc. Nu l-au uitat nici pe Regele Charles, căruia i s-au adresat ”dragă unchiule”.

Eugenie și Beatrice cu Regina jpg

Beatrice și Eugenie sunt foarte afectate de pierdere, ca întreaga familie regală. Nepoții și strănepoții sunt devastați de plecarea Reginei, la doar câteva luni după ce au sărbătorit-o în cadrul Jubileului.

Gan-Gan, cum mai era alintată de copii, a lăsat un mare gol ce nu va putea fi vreodată umplut. Și chiar dacă Regina a avut multiple disensiuni cu tatăl lor, Prințul Andrew, care nici măcar nu a avut voie să poarte uniforma militară la ceremonie, cu prințesele s-a înțeles perfect și a fost prezentă în toate evenimentele importante ale vieții lor, pentru a le celebra.

Iată ce au notat pentru eternitate surorile: ”De când ne-ai părăsit, nu ne-am mai găsit cuvintele. Au existat hohote de plâns, dar și de râs, tăcere și discuții, îmbrățișări și singurătate, dar, cel mai pregnant, îți simțim lipsa, iubită regină și bunică. Credeam că vei fi mereu aici. Îți ducem dorul. Erai femeia alfa, ghidul nostru, mâna blândă de pe spatele nostru, care ne ghida prin lume. Ne-ai învățat atâtea și îți vom prețui lecțiile și amintirea întotdeauna. Pentru moment, vrem doar să-ți mulțumim. Că ne-ai făcut să râdem, că ne-ai inclus în viața ta, că ne-ai alinat și ne-ai împuternicit. Pentru grijă și bucurie. Fiindcă ai un impact colosal asupra familiei și asupra lumii. Lumea te plânge, buni! Ai fost un lider remarcabil! Ne bucurăm că ești din nou lângă bunicul. Adio, draga noastră! Suntem onorate c-am fost nepoatele tale. Știm că dragul nostru unchi Charles va continua ce ai început. Dumnezeu e cu Regele! Toată dragostea noastră, Beatrice și Eugenie.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg