Nepoți și bunici cu blazon! Imagini tandre cu familia Ducilor de Luxemburg

11 septembrie, 2024

Marele Duce Henri și Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg au profitat de vară pentru a se poza cu copiii și nepoții lor la Cabasson, în comuna Bormes-les-Mimosas. Marea Ducesă a împărtășit fericită aceste momente prețioase și de neuitat pe contul său de Instagram.

Ei sunt moștenitorii tronului Marelui Ducat. FOTO: Marea Curte Ducală
Ei sunt moștenitorii tronului Marelui Ducat. FOTO: Marea Curte Ducală

Tandrețe infinită. Aceasta este ceea ce reiese din seria de fotografii postate pe conturile de socializare oficiale de însăși Maria Teresa de Luxemburg, pe 9 septembrie. Marea Ducesă a pozat alături de soțul său, Marele Duce Henri, și înconjurată de copiii și nepoții lor în timpul vacanței de vară petrecute la Cabasson, în comuna franceză Bormes-les-Mimosas, în Var, locul lor preferat de „campare” pentru sezonul estival.

Fotografiile includ cuplul regal așezat pe o bancă, înconjurat de Prinții Charles și François de Luxemburg. Părinții lor, Marele Duce Moștenitor Guillaume și Marea Ducesă Moștenitoare Stephanie, se află chiar în spatele lor. A patra fotografie, mai spontană, îi arată pe Marele Duce Henri și pe Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg însoțiți de cel de-al treilea fiu al lor, Prințul Louis, și de cei doi copii ai acestuia, Gabriel și Noah.

În cea de-a șasea fotografie pot fi văzuți ultimii doi copii ai familiei: Prințul Balthazar, al treilea copil al lui Félix și Claire de Luxembourg, născut în ianuarie anul trecut. Și micuța Victoire, fiica Prințesei Alexandra și a lui Nicolas Bagory, în vârstă de aproape patru luni. Amintiri de neuitat pentru întreaga familie Mare Ducală!

Acest album personal vine pe fundalul predării treptate de ștafetă între Marele Duce Henri și fiul său, Prințul Guillaume, care va prelua domnia marelui ducat al Luxemburgului. Dar chiar dacă va fi noul conducător, acesta nu-și dorește și traiul princiar de la castel, preferând să rămână în reședința de acum, unde stă cu Prințesa Stephanie și cu cei doi copii ai lor, Prinții Charles și François de Luxemburg.

FOTO: Marea Curte Ducală



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg