Nepotul lui Meghan Markle, prins cu o armă albă într-un club din Londra

21 mai, 2018
meghan nepot jpeg

Nepotul lui Meghan Markle, fiul controversatului frate vitreg al soţiei lui Harry, Thomas Markle Junior, face acum titlurile ziarelor. Tânărul de 25 de ani a zburat la Londra înainte de nunta regală, la fel ca tatăl său, în ciuda faptului că nu a fost invitat la eveniment.

image

Iar experienţa sa în Marea Britanie nu a fost tocmai plăcută după ce a fost prins încercând să intre cu o armă albă în clubul Bacchus din Londra. Tyler Dooley, recunoscut pentru faptul că se ocupă de cultivarea canabisului, a intrat în mare necaz la primele ore ale zilei de duminică, în clubul de noapte, după ce a surprins cu un cuţit cu lama de 10 cm, sub pretextul că ar fi adus arma din SUA deoarece Donald Trump a avertizat că Londra este ca o "zonă de război".

Thomas Markle şi fiul său.

Era împreună cu iubita sa, mama, dar şi cu fratele său mai mare, TJ, când a dat de belea. Conform presei străine, tânărul a fost nevoit să predea cuţitul oamenilor de la securitate. Membrii poliţiei metropolitane din Londra a declarat că au fost chemaţi la club în jurul orei 1:55 dimineaţa. duminică. Poliţia a spus că a recuperat cuţitul de la bodyguarzi, dar suspectul nu a fost arestat deoarece fugise de la faţa locului.

Iar tânărul nu este la prima lui ispravă. Bazându-se pe legătura sa de rudenie cu Meghan Markle, a încercat să vândă o nouă plantă de canabis pe care a numit-o Strălucirea lui Markle, crescută la o fermă din Oregon. Tânărul a sosit în Marea Britanie săptămâna trecută, împreună cu mama sa, Tracey, intenţionând să apară în emisiunea Good Morning Britain pentru a comenta nunta regală, însă televiziunea i-a refuzat pe cei doi în ultimul moment.

Foto: Arhiva OK!, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg