Nepotul Prințesei Kate, vedetă de reclamă! Cât este de adorabil la nici 1 an și ce afacere conduce Inigo

2 august, 2024

Kate Middleton nu este doar o mamă superbă, ci și o mătușă mândră, mai ales că familia s-a extins de anul trecut.

FotoJet Inigo (1) jpg

Nepotul Prințesei de Wales este protagonistul unui videoclip adorabil pe rețelele de socializare. Cel mai mic verișor al Prinților George, Charlotte și Louis s-a născut în 2023.

Vești bune pentru James Middleton, fratele Prințesei Kate. Atât fiul său, cât și afacerea sa cresc vizibil. Cumnatul Prințului William a sărbătorit recent un „moment mare” pentru compania sa, James & Ella, alături de fiul său Inigo.

La mijlocul lunii iulie, duo-ul tată-fiu a făcut o vizită la un supermarket local pentru ca James Middleton să-i poată arăta fiului său „noua gamă James & Ella de pe raft!”

„Un moment care mă face foarte mândru ”, a scris James în dreptul filmulețului adorabil pe care l-a postat, unde îl vedem pe Bebe Inigo întâi în căruțul de cumpărături, după care stă la raft întinzând mâna după produsele tatălui său.

„Doamne, crește atât de repede!!”, a comentat un utilizator de Instagram la postare. Un altul a scris: „Aww.. Inigo este atât de drăguț!! 😍😍”, ”Ce amintiri frumoase.”

Simbolul afacerii de familie este cockerul spaniel pe care James l-a deținut. Ella a murit, iar momentul a fost crucial pentru fratele Prințesei Kate, care după ce a jelit-o, i-a dedicat atât o pagină de Instagram, un site și ulterior o afacere. Hrana de câini se numește ”James și Ella” și conține o varietate de produse. Iar bebe Inigo ”coordonează” business-ul încă din scutece.

James și-a lansat brandul pentru câini în 2020 și se numea, inițial, Ella & Co. „Îmi dezvolt cu pasiune afacerea și îl văd pe Inigo cum crește în același timp, știind că niciunul nu ar fi existat dacă nu ar fi fost Ella, câinele care mi-a salvat viața 🐾”, a scris James în descrierea postării sale.

El a adăugat apoi: „Sunt încântat să anunț că acum suntem prezenți în peste 300 de magazine Sainsbury's din toată țara cu gama noastră de alimente sănătoase pentru câini, delicii și toppers. Mi-am propus misiunea de a face ca toți câinii să trăiască fericiți și sănătoși.”

James va sărbători un alt moment important în această toamnă: prima aniversare a lui Inigo! Fratele Prințesei și soția sa, Alizée Thevenet, au devenit părinți anul trecut, în octombrie.

Foto: Profimedia & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Principele Radu și fratele său, medicul Dan Gabriel Duda, la parastasul mamei   Casa Majestatii sale (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg