Nepotul Reginei Danemarcei rupe tăcerea după ce a fost deposedat de titlul princiar. Distanțarea e vădită

30 noiembrie, 2023

Pentru că în lumea familiilor regale problemele vieții se încasează cât mai demn, și Nikolai a găsit o formulă pentru a face față uneia dintre cele mai mari cumpene ale vieții sale.

Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg

Prințul Ioachim, Prințesa Marie a Danemarcei împreună cu Contele Nikolai de Monpezat, Contele Felix de Monpezat, Contesa Atena de Monpezat și Contele Henrik de Monpezat la Paris, în timpul confirmării Contelui Henrik al Danemarcei la Biserica Daneză, pe 18 mai 2023.

Este o familie cu un an extrem de dificil. Așa cum v-am relatat de la începutul anului, Prințul Ioachim este mezinul Reginei Margareta a Danemarcei. Din prima sa căsătorie, îi are pe fiii cei mari Nikolai și Felix, în timp ce cu actuala soție, Prințesa Marie, îi are pe micuții Atena și Henrik. Toți acești patru copii au fost deposedați de titlurile princiare începând cu anul acesta, lucru care a generat multiple traume emoționale pentru ei. Totuși, relațiile trebuie păstrate în termeni onorabili, așa că ori de câte ori sunt chemați, Prințul Ioachim și Prințesa Marie își fac apariția la Palatul regal danez, împreună cu copiii. Unul singur s-a detașat vădit și a plecat ... la capătul lumii, cum se zice.

Fiul cel mare al lui Ioachim, contele Nikolai de Monpezat a plecat la studii în Australia și nici gând să mai dea pe acasă, nici măcar de Crăciun. Tânărul intenționează să-și petreacă Sărbătorile de iarnă tot în Australia.

Contele Nikolai de Monpezat, Profimedia jpg

Săptămâna trecută, familia regală daneză a confirmat planurile de Crăciun: în mare, cam toți revin acasă pentru sărbători, alăturându-se Reginei Margrethe la pitorescul Palat Marselisborg. Toți mai puțin Nikolai.

Tânărul de 24 de ani studiază în prezent în străinătate la Universitatea de Tehnologie din Sydney și, probabil, va petrece sezonul cu iubita lui, Benedikte Thoustrup, care îl urmează peste tot. Băiatul rupe  tăcerea. Și-a făcut o apariție glam la un derby cu ștaif.

Nikolai la derby, Instagram jpg

Într-o ținută super șic, ne arată că are regalitatea în sânge. Desigur, și atitudine de model, că a pozat de atâtea ori în reviste glam. Cea mai recentă este coperta WishMagazine, numărul de noiembrie.

La derby a afișat o ținută super cool și relaxată, formată din pantaloni albi, cămașă albă, cravată neagră și redingotă tot neagră. La rever a avut prinsă o floare naturală albastră.

Ca de fiecare dată, vrea să arate public că se descurcă de minune pe drumul său și că în ciuda gustului amar pe care i l-a lăsat deposedarea titlului princiar, își clădește o viață nouă. Din ce vedem, cât mai departe de Danemarca natală.

În revista pentru care a pozat reiterează durerea tranziției, însă mărturisește că s-a educat să vadă jumătatea plină a paharului. Acum, are libertate totală și nu mai simte presiunea îndatoririlor regale. În revistă se face și o previzibilă paralelă între cazul prinților danezi și cel al Ducilor de Sussex, menționându-se că aceasta pare o perioadă a ”rezervelor”, făcându-se astfel aluzie la autobiografia Prințului Harry. Doar că Harry a plecat singur, în timp ce regalilor danezi li s-a răpit titlul fulgerător și în mod dureros.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg