”Nerușinata Meghan și fiul nerecunoscător Harry l-au provocat pe Rege să-i evacueze.” Cine spune asta?

2 martie, 2023

Experții regali care l-au încurajat pe Regele Charles să le aplice sancțiuni dure Ducilor de Sussex zâmbesc acum satisfăcuți. Prima tocmai a venit.

8 meghan markle si harry 1 jpg jpeg

Decizia suveranului de a le lua casa ”Frogmore Cottage” nu-l surprinde deloc pe Tom Bower, autorul celebrului volum ”Răzbunarea: Meghan, Harry și războiul din familia Windsor”. Acesta a subliniat câteva aspecte interesante pentru PageSix: ”Harry și Meghan Markle l-au provocat serios pe rege cu cartea lui și interviurile pe care le-a dat”, spune expertul regal referindu-se la autobiografia ”Rezervă” și la apariția Prințului Harry la ”60 minute, Ediția de seară cu Stephen Colbert.”

”La ce se așteptau?”, întreabă retoric autorul. ”Prințul Harry se aștepta ca familia regală să-și ceară iertare în genunchi, în timp ce el tună și fulgeră ca o victimă delirantă?”

În autobiografia ”Rezervă”, Prințul Harry în vârstă de 38 de ani numește lucrurile care l-au dezechilibrat emoțional: ”Faptul că tatăl său l-a numit ”rezervă” atunci când s-a născut, că nu l-a îmbrățișat după moartea Prințesei Diana și că a glumit mereu spunând că nu este el tatăl său biologic.

Acum, în 2023, înainte de marea Încoronare a Regelui Charles, Ducii de Sussex au fost lăsați fără locuința din Marea Britanie.

Prințul Harry a mai spus public că deși cartea sa este stufoasă, încă a tăiat multe pasaje tocmai ca să nu rănească sentimentele familiei sale. ”Sunt lucruri care s-au întâmplat, mai cu seamă între mine și fratele meu, dar și între mine și tata, pe care nu le-am transmis lumii. Nu cred că dacă aș face-o, m-ar ierta vreodată.”, a mărturisit cu sinceritate Prințul Harry, într-un interviu din ianuarie acordat ”The Telegraph”.

Reședința Frogmore Cottage le-a fost oferită Ducilor de Sussex de către regretata Regină Elisabeta a II-a, dar acum Prințul Harry nu mai beneficiază de aripa ocrotitoare a bunicii, deși cu siguranță nu ar fi aprobat dezvăluirile recente ale nepotului.

Autorul britanic al cărții “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, Tom Bower traduce mișcarea surprinzătoare a regelui, cu două luni înainte de încoronare, după ce a spus că nerușinata și nerecunoscătoarea Meghan Markle și Harry și-au atras singuri pedepsele din prezent. Expertul regal e de părere că această deposedare de bunuri nu poate însemna decât că Ducii de Sussex nu mai sunt bineveniți în Anglia, că familia regală nu-i mai vrea și cu siguranță nu dorește prezența lor la evenimentul istoric.

Căci Harry și Meghan nu au primit nicio locuință în schimbul Frogmore Cottage.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg