Nici măcar Kate Middleton nu poate rezista trendului Barbie! Aparițiile în roz ale prințesei

26 iulie, 2023

Odată cu lansarea filmului „Barbie” pe 21 iulie, toată lumea pare să îndrăgească și mai tare culoarea roz în această vară, iar Kate Middleton nu face excepție.

Kate Middleton în roz jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a atras atenția în ultimele luni cu ținutele ei roz purtate la diferite evenimente, a fost surprinsă purtând de la un costum elegant roz până la o rochie de zi vaporoasă, într-o nuanță specială de roz. 

Nu s-a abținut și a purtat roz chiar și cu ocazia nunții regale a Prințului Moștenitor Hussein și a Rajwa Al Saif.

Kate Middleton, în roz la Chelsea Flower Show

Prințesa a apărut în iunie în rochie ei roz de la  Me + Em, pe care a îmbrăcat-o prima oară în 2021, după ce o tânără bolnavă de cancer i-a cerut să poarte această culoare pentru întâlnirea lor. Ea a purtat rochia-cămașă din mătase, care costă 895 de dolari, la un picnic cu copiii în cadrul Chelsea Flower Show. Kate Middleton a purtat sandale cu platformă de la brandul Castañer (200 de dolari), în timp ce se plimba prin peluzele cu iarbă și discuta cu cei mici.

A strălucit într-un costum roz pal

Kate Middleton a ales să poarte din nou roz la doar câteva zile după ieșirea de la Chelsea, purtând costumul cu pantaloni Alexander McQueen pe care l-a îmbrăcat inițial vara trecută, când a vizitat unul dintre centrele sale, Foundling Museum. În acest an, ea a dat ținutei un aspect modern, schimbând bluza albă pe care a purtat-o prima dată cu o bluză roz și a adăugat un accesoriu de contrast, o curea albă Camilla Elphick (125 de dolari), accesorizată cu perle și o pereche de pantofi albi Gianvito Rossi (929 de dolari).

A făcut furori la nunta din Iordania

Pe 1 iunie, Prințul William și Kate Middleton au călătorit în Iordania pentru nunta prințului moștenitor Hussein și a Rajwa Al Saif, iar Prințesa de Wales a ales un look Elise Saab în roz prăfuit pentru ceremonia superbă. Rochia roz pe care a purtat-o la ceremonia de căsătorie islamică a cuplului, cunoscută sub numele de "katb ketab", avea mâneci ample și detalii împletite pe bust și pe decolteu. 

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (1) jpg

Royal Barbie 

Cel mai recent look roz al lui Kate Middleton a fost cel din 28 iunie, când a îmbrăcat din nou rochia Beulah cu mâneci bufante (910 dolari) pe care a purtat-o la Wimbledon în 2021 pentru a redeschide Young V&A de la Victoria and Albert Museum. Prințesa de Wales, care este patroana muzeului, a arătat șic în rochia elegantă, la care a asortat pantofii Jimmy Choo albi pe care îi poartă adesea și cu cerceii cu diamante Mappin & Webb. 

Kate Middleton a purtat roz anul acesta (2) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg